Hatalmas teniszrajongó egy kutya - videó

kutya golden retriever tenisz sport rajongás tévéadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy golden retriever teljesen megőrül a sportokért. Ha teniszközvetítés megy a tévében, neki mindenképp ott a helye a képernyő előtt. Édes videó.

Imádja nézni a tévében a sportműsorokat egy cuki kölyökkutya, főleg, ha teniszről van szó. Gazdija feltöltött egy videót az internetre, amelyen a golden retriever az Ausztrál Opent izgulta végig. Fel-alá ugrabugrált, vakkantott, kommentálta a történteket. Annyira jó fej! A teljes klipet alább megnézheted te is:

Már két éve nincs Malévhttp://www.life.hu/news/20140203-ket-eve-2012-februar-3-an-allt-le-a-malev.htmlNemzeti légitársaságunk két évvel ezelőtt, 2012. február 3-án reggel 6 órakor, 66 év működés után állt le.News--Őrültek - hóúszó bajnokság a finneknélhttp://www.life.hu/news/20140203-houszo-bajnoksagot-rendeztek-finnorszagban.htmlHóban úszó bajnokságot rendeztek a finnek. Szédületes videó!NewsOrigoKislányok szuperhősként - cuki fotókhttp://www.life.hu/news/20140203-alex-law-grafikus-muvesz-projektjeben-szuperhosse-alakit-kislanyokat-cuki-kepek.htmlHús-vér kislányokból igazi szuperhősöket kreál a grafikus, Alex Law.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.