Meztelen selfie-vel ünnepelt Wayne Coyne

Twitter rajongó meztelen Wayne Coyne selfie The Flaming Lips Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A The Flaming Lips frontembere egy pucérkodó fotóval köszönte meg rajongóinak, hogy zenekaruk Twitter oldala elérte az egymillió követőt.

Nem ez az első, hogy kiverte a biztosítékot meztelenkedésével Wayne Coyne. A The Flaming Lips énekese ezúttal egy pucér selfie-vel ünnepelte meg, hogy a zenekar elérte az egymillió Twitter-követőt.

Forrás: Instagram/Wayne Coyne

Az Instagramjára feltöltött fotót később eltávolították, ám néhány szemfüles híroldal még meg tudta menteni az utókornak.

Lezuhant a gépe, aztán selfie-zett egyethttp://www.life.hu/kult/20140110-ferdinand-puentes-hawaii-lakos-lefotozta-magat-miutan-lezuhant-a-gepe-a-csendes-oceanon.htmlFerdinand Puentes az internet új sztárja: túlélt egy repülőgép-katasztrófát, ami után lefotózta magát a süllyedő géppel a háttérben.KultAz év legemlékezetesebb selfie-jeihttp://www.life.hu/kult/20131216-az-ev-legemlekezetesebb-sztar-selfie-jei-kim-kardashian-miley-cyrus-beyonce-nicki-minaj.htmlMiley Cyrus merész halloweeni jelmezét örökítette meg, Kim Kardashian látványos fogyását dokumentálta, Beyoncé rövidre nyírt a haját, Nicki Minaj pedig csak a szokásos mellbimbótapaszait osztotta meg a nagyközönséggel. Megvannak 2013 legjobb celeb selfie-jei.KultSzuperszexin selfie-zett Dér Henihttp://www.life.hu/trend/20140126-a-tv2-megasztarosa-a-sugarloaf-egykori-enekesnoje-der-heni-kigyurta-magat.htmlBizony-bizony, nem hiábavaló, ha az ember naponta látogatja az edzőtermet. A sportolás eredményét Dér Heni rajongóival is megosztotta.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.