A pornófilmek világában fontosak azok a trükkök, amelyek abban segítik a szereplőket, hogy egy-egy jelenethez formába lendüljenek. A Life.hu most kiderítette, mi a feladatuk a felszopóknak, mi célt szolgál a péniszbe épített szilikon, és miért van szükség a forgatásokon tengeri szivacsra.

G. Attila gyártásvezető több mint tíz éven át dolgozott neves hazai és külföldi felnőttfilmeket gyártó producerekkel. Mesélt már nekünk Krasznai Tünde múltjáról, a szereplőválogatásokról és a helyszínkeresés részleteiről, ezúttal pedig arról beszélt a Life.hu olvasóinak, milyen trükköket alkalmaznak, amikor szexuális izgalomba akarnak hozni egy szereplőt. Mi a megoldás a menstruáció leplezésére és a nem kívánt terhesség megakadályozására.

Forrás: Thinkstock

„A profi fiúknak, akikkel a legtöbb producer dolgozott, általában nem volt szükségük segédeszközökre vagy felszopókra. Legalábbis úgy intézték, hogy senki nem tudott azokról a trükkökről, amiket ők alkalmaztak. Akinek mégis gondja akadt vagy kezdő volt, azok használtak Viagrát, Papaverint" - kezdi Attila, aki bizony látott egy-két cifra dolgot is a munkája során.

„A felszopólányok kizárólag melegfilmeknél segítettek a heteroszexuális fiúknak, akik ilyenkor félrevonultak és a készséges lányok forgatásra kész állapotba hozták a szereplőt. A heterofilmekben nem voltak ilyen segédeszközök. Amelyik fiú nem működött, azt elküldték, mert ott teljesíteni kellett. Esetleg segíthetett neki a lány, akivel szerepelt. Ilyenkor a lány döntésén múlt a helyzet, ha úgy érezte, elvonulhatott a fiúval a fürdőszobába és akcióba lendíthette. Vannak még a tárgyi segédeszközök. A szilikon, amit a péniszbe építenek és alul van egy kis pumpa, amivel fel lehet pumpálni. Állítólag egy-két fiú ezzel dolgozott, de sosem kérdeztem meg tőlük, így van-e, észrevenni pedig nem lehetett. Esetleg a lány, ha megfogta, ő kitapogathatta. Egy szilikonműtét 5000 dollár körül van, ezért nem sokan tudták megengedni maguknak, hogy éljenek ezzel a lehetőséggel" - magyarázta Attila, akinek bizony a lányok gondjai is okoztak fejtörést.

Forrás: Thinkstock

„A lányoknál az análos felvételeknél voltak problémák, mivel ez kellemetlenségekkel járt. Általában Lidocaint használtak, hogy ne érezzék a popsijukban a fájdalmat. A profi fiúk erre hamar rájöttek és balhéztak a lánnyal, mert nem tudtak dolgozni, hiszen a Lidocain rájuk is hatott és érzéketlenné váltak. Ilyenkor mondták a lánynak, ha nem bírja, akkor ne vállalja el. Ezért az análos forgatásoknál a hölgy szereplők inkább előre tágították magukat. A nagy méretű péniszt úgy hívtuk, hogy gumifarok, mert puhább volt és jobban lehetett vele dolgozniuk a lányoknak. Amikor a lányok menstruáltak, akkor tengeri szivacsot raktak fel, mert az remekül felfogta a nem kívánt váladékot és tudtak dolgozni" - mesélte a volt gyártásvezető.

„A nem kívánt terhességre is figyelniük kellett a szereplőknek, amikor nem óvszerrel dogoztak. Volt olyan hüvelykúp, amitől a fiú nyugodtan elmehetett a lányba, mert megakadályozta a fogantatást. A lányok egyébként külön pénzt kaptak, ha megengedték, hogy beléjük élvezzenek a fiúk. Ha pedig nem volt elég magömlése a szereplőnek, akkor egy kis injekcióval befecskendezték a hímvesszőjébe a sűrített tejet, ami remekül imitálta az ondót. Ilyenkor gyorsnak kellett lenni az operatőröknek, mert azonnal jött vissza a bejutatott anyag" - magyarázta Attila, aki mindig minden eshetőségre fel volt készülve.

„A forgatásokra vittem Viagrát, Kamagrát, tengeri szivacsot. A Kamagra egy növényi zselé, amit Thaiföldön lehet beszerezni. A fiú megeszi, 3 liter vizet kell rá inni és több órán át tud dolgozni tud. Ez kizárólag gyógynövényből készül. Van egy szívgyógyszer is, amit közvetlenül a péniszbe fecskendeznek be a cél érdekében" - emlékezett Attila, aki legközelebb a lányszereplőkről mesél majd nekünk.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu