Végleg vége? Pamela elhagyta Berkit

Forrás: Berki Krisztián Facebook-oldala -
Hódi Pamela TV2 testépítő elhagyás megcsalás Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még alig állt helyre a béke Berki Krisztián és Hódi Pamela között, máris itt a következő balhé. Szalontai Szilvi után most egy újabb nő felbukkanása verte ki a biztosítékot az izomagyú testépítőnél. 

Nem ez az első összeveszése és szétköltözése Krisztiánnak és Pamelának közös kislányuk, Natasa Zselyke születése óta, de úgy tűnik, most komolyabb a baj, mint korábban, a fiatal anyuka egyszerűen felszívódott.

Forrás: Berki Krisztián Facebook-oldala

A Bors úgy tudja, a balhé egy fotó miatt robbant ki, amelyen Berki egy barna hajú nővel vacsorázik. A kép tanúsága szerint a beszélgetés meghitt, bensőséges volt, erre utal, hogy az ismeretlen lány a sportoló karján pihentette a kezét. Az Édes élet stábjából kiszivárgott információk szerint Berki egyáltalán nem számított arra, hogy Pamela tudomást szerez a fotóról és kiakad, ezért az üres lakás láttán gyakorlatilag sokkot kapott. Az újságírókkal többnyire készséges Krisztián ezúttal nem kívánt az ügyről beszélni és Pamela sem nyilatkozott. A forgatócsoport tagjai szerint a sportoló kikészült, hogy semmit nem tud a családjáról, így azt sem, hogy mikor látja viszont imádott kislányát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.