védett személy Horváth Éva kommandó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki tátott szájjal nézte, hogy Horváth Évát kommandósok vették körül és kísérték be a moziba. Vajon mit tett a műsorvezető, hogy védett személynek minősül, és ezért ilyen kísérettel kell filmet néznie?

Horváth Évának vannak merész dolgai, futott már tűsarkúban, teljesített a kalandokkal teli, veszélyes küldetéseket argentin esőerdőben, így láthattuk már, hogy nem egy elveszett lány. Gyönyörű, igényes nő, mégsem torpan meg, ha minimál körülmények között kell élnie és olyan feladatokat végrehajtania, amik egyaránt tesztelik a bátorságot és a tűrőképességet. Mostanság az airsoft hobbyval kacérkodik, amikor a játékosok katonai felszerelésben és az eredetihez teljesen hasonló légfegyverekkel kommandós bevetést játszanak el. Ha nem is az amerikai elitkommandó, de a Seal-hadsereg küldetéseinek hazai újrajátszói vették körbe és kísérték be a terembe a keddi Túlélő című film díszbemutatóján, így abba már rögvest bele is kóstolhatott, hogyan zajlik egy védett ember menekítése a gyakorlatban.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Sarka Katának jobb a hangja, mint a férjénekhttp://www.life.hu/bulvar/20140204-sarka-katanak-jobb-a-hangja-mint-ferjenek-hajdu-peternek-a-tv2-nagy-duettjeben.htmlL.L. Juniornak nem kell udvariassági köröket lefutnia duettpartnerével, a nemrég esküvői ruhába bújt Sarka Katával, ugyanis régóta ismerik már egymást. A rapper őszintén meg meri neki mondani, hogy mi a jó, és mit kell még csiszolni Kata produkciójában, hogy a TV2 Nagy Duett című műsorában színpadra állhassanak.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huNem várja tárt karokkal városa VV Lacit, bujdosnia kell?http://www.life.hu/bulvar/20140203-vv-lacit-nem-varja-a-varosa-szombathely-tart-karokkal-haza.htmlNem várja tárt karokkal Szombathely a kiesett VV Lacit, és nem azért, mert sajnálják, hogy őt szavazták ki a nézők vasárnap este a Villából.TV + BulvárOrigoKollégánk, Gyetván Csaba Story-értékdíjat kapotthttp://www.life.hu/bulvar/20140203-kollegank-gyetvan-csaba-story-ertekdijat-kapott.htmlKollégánk, az OzoneNetwork munkatársa, Gyetván Csaba Story-értékdíjat kapott. A fiatal televíziós műsorkészítőt maga a kuratórium elnöke, Szinetár Miklós ajánlotta a díjra, amellyel a kuratórium többi tagja, Halász Judit, Huszti Péter, Presser Gábor is egyetértett.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.