látványosság forgatás másodperc videó utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három srác körbeutazta a világot, összerakott belőle egy szuper, egyperces kis videót, amelyben minden helyszínről egy-egy másodperc villan fel. Nagyon látványos!

3 fiatal, 44 nap, 11 ország, 18 repülőút, 38 ezer mérföld, 1 kitörő vulkán, 2 kamera – így lehetne összegezni a fiatalemberek izgalmas világ körüli útját, amelyből egy igazán mozgalmas, egyperces videót gyúrtak össze. Mivel minden helyszínt csak egy másodpercre pillanthatunk meg, az egész felvétel rendkívül mozgalmas lett. Érdemes megnézni!

Elkezdődött a téli olimpiahttp://www.life.hu/news/20140206-felvontak-a-magyar-zaszlot-a-szocsi-teli-jatekok-olimpiai-falujaban.htmlA nyitóünnepség csak pénteken lesz, de már csütörtökön is vannak selejtezők a szocsi téli olimpián. A magyar zászlót már felvonták az olimpiai faluban.NewsOrigoMáris kirabolták a hajléktalan lottómilliomosthttp://www.life.hu/news/20140206-maris-kiraboltak-andraschek-laszlot-a-hajlektalan-lottomilliomost.htmlInterjú a hajléktalanból lett lottómilliomossal című cikkünkben beszámoltunk róla, hogy az 55 éves Andraschek László 630 millió forintot nyert a lottón. A nyilvános szereplést vállaló nyertest azonban máris kirabolták.NewsOrigoKamu vagy igazság a mexikói hajótörött sztorija? http://www.life.hu/news/20140205-jose-ivan-mexikoi-hajotorott-tortenete-meder-aron-vitorlazo-szerint-valosagos-is-lehet.htmlA világsajtó pillanatok alatt felkapta a Marshall-szigeteknél előkerült mexikói "hajótörött" férfi történetét. A magát Jose Ivanként azonosító illető a 16 hónap alatt 13 ezer kilométert hánykolódott, és azt állítja, hogy teknőst, halat és madarakat evett, amikor pedig nem volt eső, teknősvért ivott. Sokan azonban a sztori valóságosságában kételkednek. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.