Ókori görög harcosként kereste a kenyerét VV Zsolt

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
film VV Zsolt statiszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Zsolt pultosként jelölte meg foglalkozását, de azt is elárulta, hogy valójában statisztaként kereste a kenyerét. Rábukkantunk, hogy melyik hollywoodi szuperprodukció tartott igényt Zsolt feltünő fzikumára.

Villába költözése előtt öt hónapig dolgozott VV Zsolt egy hatalmas, több száz statisztát igénylő amerikai produkcióban, amelyet Páty mellett, egy külön erre a célra felhúzott díszletfaluban és a rákospalotai filmstúdióban forgattak. A hazánkban készülő, 2014 nyarán mozikba kerülő, Hercules című filmben a villalakó egy ókori görög harcost alakított.

Forrás: Life. hu

A filmet körülbelül 500 magyar statisztával forgatták. A címszerepet Dwayne Johnson, egykori pankrátor, The Rock játszotta, aki a hazánkban töltött hónapok alatt szinte mindennap járt edzeni a konditerembe. A rendező, Brett Ratner több képet is megosztott a forgatásról, így az is kiderült, hogy Ralph Fiennes öccse, Joseph Fiennes Mükéné királyát alakítja, míg Palvin Barbi a királynőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.