Epres Panni ellopkodja férjétől a csokoládét

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Epres Panni Benedek Tibor egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy édességfogyasztó Epres Panni családja, bár ez nem látszik a tökéletes formában lévő szülőkön. 

A modell férjével, Benedek Tibor vízilabdázóval egy gigantikus méretű, 2014 szeletes gyümölcstortával és vidám hangulatú közös tornával hívta fel a gyerekek figyelmét az egészséges és kiegyensúlyozott életmód fontosságára, a vitaminok és jó baktériumok, az élőflóra fontosságára, amely mellett akár édességet is lehet fogyasztani.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Íme VV Krisztián titka, miért ő nyert a párbajonhttp://www.life.hu/bulvar/20140204-mar-tudjuk-hogy-miert-nyert-vv-krisztian-az-elso-parbajban.htmlA ValóVilág legelső párbajának kezdetekor VV Laci vezette a szavazást, majd a műsor alatt megfordult a sorrend, és végül a nézők kívánsága alapján VV Krisztián mehetett vissza a luxusbörtönbe.TV + BulvárOrigoÓkori görög harcosként kereste a kenyerét VV Zsolthttp://www.life.hu/bulvar/20140206-okori-gorog-harcoskent-kereste-kenyeret-vv-zsolt-a-hercules-cimu-produkcioban.htmlVV Zsolt pultosként jelölte meg foglalkozását, de azt is elárulta, hogy valójában statisztaként kereste a kenyerét. Rábukkantunk, hogy melyik hollywoodi szuperprodukció tartott igényt Zsolt feltünő fzikumára.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.