Felébredt a kómából és a csodával határos módon semmilyen maradandó sérülés nem mutatkozik azon a 17 éves székesfehérvári fiún, aki vélhetően az iskolai zaklatások miatt kísérelt meg öngyilkosságot még január elején, ahogy azt korábban a Life.hu is megírta.

A Blikk értesülései szerint az egy hónapja tartó kóma után most magához tért, de még nem emlékszik semmire a a szerencsétlenségből.

Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

"Az utolsó emlékképe a szilveszteri buli. Amikor magához tért, rettenetesen megijedt, nem tudta, mit keres a kórházban" - mesélte a Blikknek S. Lászlóné, a fiú édesanyja. "Azt mondta, csak az rémlik, hogy táncolnak a barátaival, majd hazaér, és elalszik. A következő kép az volt, hogy felriad a kórházban. Igazság szerint valahol örülök is neki, hogy a boldog pillanatok maradtak meg, nem a szörnyű zuhanás."

A csodával határos módon csak bekötözött arca, sebek és hegek emlékeztetnek az átvészelt bajra, de tudja mozgatni a lábát és válaszol a feltett kérdésekre. Az édesanya hálás az orvosoknak, mentősöknek és nővéreknek - mindenkinek, aki segített fiát visszavezetni az életbe. A fiúnak vélhetően hamarosan visszatér az emlékezete is, és pszichológus segít feldolgozni az álélt traumát.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!