Nem várta meg A Dal végét Rúzsa Magdi

Forrás: MTVA/Mónos Gábor -
Zorán Rúzsa Magdi fellépés időbeosztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néha korlátokat kell átlépni ahhoz, hogy mindenkinek jó legyen.

Különös helyzet alakult ki Rúzsa Magdi szakmai életében: egyszerre kellett két helyen is megjelennie. Mivel mindkét feladat fontos volt számára, a rendezők megértését és rugalmas helyzetmegoldást igényelt a kihívás.

Forrás: MTVA/Mónos Gábor

Az MTVA engedélyével a versenydalok elhangzása után a művésznő azonnal távozott A Dalból, csak azt kellett megvárnia, hogy meglegyen a zsűri sorrendje. Zorán pedig, aki "miatt" az egész helyzet kialakult, szintén Rúzsa Magdi igényeihez alakította műsorát, az énekesnő fellépését a koncert végére időzítették - írta a Blikk.

Rúzsa Magdi és Zorán még júliusban énekeltek fel egy duettet lemezre. Majd kicsit később felkérés érkezett Zorántól, hogy Rúzsa Magdi lépjen fel vendégként a február 8-i koncertjén.

"Amikor A Dal zsűri szerepe szóba került, a produkciónak előre jeleztük, hogy ezen a napon Magdinak az Arénában is jelenése van. Megértőek voltak, és azt a választ kaptuk, hogy megoldható a helyzet, Magdi mind a két feladatot teljesíteni tudja majd" – árulta el az énekesnő menedzsere, Szovják Bea a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.