rúdtánc elhízás verseny Emma Haslam
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 98 kilós Emma Haslam bebizonyítja, nem kell vékony lánynak lenni ahhoz, hogy valaki profi rúdtáncos legyen.

A 27 éves, 160 centis és közel százkilós Emma Haslam Lincolnshire-ben részt vesz élete első rúdtáncversenyén, egyébként évek óta táncstúdiót működtet. Abban biztos, hogy a sok vékony lány között nem fog elsöprő győzelmet aratni, de tuti felfigyelnek rá. Az alábbi videóban megmutatja, mit tud:

Csobot Adél, a grimaszkirálynőhttp://www.life.hu/bulvar/20140209-csobot-adel-az-rtl-klub-x-faktoranak-felfedezetteje-a-belevalovilag-musorvezetoje-grimaszol.htmlAhogy a fiatalok többsége, Csobot Adél is imád selfie-zni. A saját cukiságával pontosan tisztában lévő, műsorvezetővé avanzsált énekesnőcske posztjait mindig kommentek tucatjai kísérik. TV + BulvárOrigoSarka Kata ráfeszült A Nagy Duettrehttp://www.life.hu/bulvar/20140209-a-tv2-nagy-duettjeben-sarka-kata-ll-junior-parjakent-hajdu-peter-miatt-nem-lesz-szexis.htmlRetteg A Nagy Duett-beli szereplésétől Sarka Kata. Hajdú Péter felesége nem csak a hangjával nincs megelégedve, szexisnek sem érzi magát.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huVisszaéltek Dundika képeivelhttp://www.life.hu/bulvar/20140209-a-tv2-a-nagy-duett-musoranak-fellepoje-dundika-fotoi-szexoldalra-kerultek-majka-perel.htmlA csinos modellt és párját, Majkát sokkolta a felsimerés: Dundika fotói felkerültek egy külföldi, internetes szexoldalra. A műsorvezető kiakadt és perel. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.