Alföldi Róbert az X-Faktorban mindenben mentroráltjai mellett állt. Támogatta őket mind szakmailag, mind érzelmileg. Most azonban fordult a kocka.

Batánovics Lili, Eckert Anikó és Péterffy Lili most is segítséget várna Alfölditől, de a rendező nem foglalkozik velük, pedig az X-Faktorban még állította, hogy segíti fiatal lány mentoráltjait a műsor után is, ez mégsem így történt - írja a Bors

Forrás: RTLKLUB

„Robi Németországban van és bár telefonon beszéltünk az ünnepekkor is, sajnos nem tudunk együtt dolgozni. Szeretnék színházi téren is érvényesülni, de még nem volt rá lehetőségem. Szerencsére vannak segítőim, együtt dolgoztam az Apollo 23 egyik tagjával, és lett egy producerem is, Gulyás Zoltán zeneszerző. Készítettem feldolgozásokat és saját számokat is, bízom benne, hogy ezekkel hamarosan meglephetem a rajongóimat" - mondta Péterffy Lili.

Eckert Anikó korábban úgy gondolta, hogy a színházi és tévés berkekben is elismert színész-rendező személye ugródeszkát jelent majd számukra. „Robi korábban fontos lelki támaszom volt, jó barátok lettünk. Már az X-Faktor utolsó szakaszában gyakran szólította a munkája külföldre, úgyhogy éreztem, nem marad majd mellettem. Természetesen megértem, hogy a munkája miatt nem tud a karrieremmel foglalkozni, de nekem az is jólesne, ha legalább néha tudnánk telefonon beszélni" - árulta el Anikó.

Batánovics Lili hasonlóan nyilatkozott egykori mentoráról. „Segítség nélkül, a saját erőnkből próbálkozunk, bízunk benne, hogy sikerül."