Tisztességtelen ajánlatot kapott Győzike lánya

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
szex pénz Gáspár Győző Éjjel-nappal Budapest szerelem ajánlás Gáspár Evelin Story Gála Lali
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-Nappal Budapest Lalija pénzt ajánlott Gáspár Evelinnek, ha hajlandó vele egy kis szerelmi légyottra.

Az incidens a Story-gálán történt, ahol Lali sorra járta a lányokat és ajánlatokkal halmozta el őket. A Life.hu újságírójának is udvarolgatott, de pénzt nem lebegtetett az orra előtt, ahogy azt Evelinnel tette. Még szerencse, hogy Gáspár Győzőt a felfüggesztett börtönbüntetése visszatartotta attól, hogy lekeverjen egy fülest a szórakozott sorozatsztárnak – írja a Blikk.

Eveline a Story-gálán Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Rá sem ismerni SP-re, annyira rosszul néz kihttp://www.life.hu/bulvar/20140205-ra-sem-ismerni-sp-re-a-tinisztarra-annyira-rosszul-nez-ki.htmlSP, a tinik egykori sztárja, aki 2012-ig hat darab Viva Comet gömböt zsebelt be, döbbenetes fényképet posztolt ki magáról az instagramon. Rá sem ismerni az egykor Palvin Barbarával is bulizó, kedves arcú tinisztárra, aki zenei pályája befejezése óta saját nevén, Éder Krisztián fotósként dolgozik.TV + BulvárOrigoA TV2 szappanoperájában kapott szerepet VV Évahttp://www.life.hu/bulvar/20140209-az-rtl-klub-valovilaganak-egykori-jatekosa-vv-bauko-eva-a-tv2-az-elet-showja-cimu-musoraban-szerepel.htmlAz utóbbi időben többször is felbukkant a TV2 képernyőjén a VV Éva néven megismert Baukó Éva. A korábban botrányos életű valóságshow-szereplő ezentúl naponta látható lesz a csatornán.TV + BulvárOrigoForrnak az indulatok Tóth Gabi új fotói körülhttp://www.life.hu/bulvar/20140209-az-rtl-klub-x-faktoranak-mentora-toth-gabi-fotosorozata-a-facebookon-indulatokat-kelt.htmlAhogy a Life.hu is megírta, Tóth Gabit a BeCrew átváltoztató csapata vette kezelésbe. Az énekesnő képei azonban, mint ahogyan maga Gabi is, megosztják a közönséget. Az X-Faktor legutóbbi szériájának mentora a Facebookon kap hideget-meleget egyaránt. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.