Az Éjjel-Nappal Budapest Lalija pénzt ajánlott Gáspár Evelinnek, ha hajlandó vele egy kis szerelmi légyottra.

Az incidens a Story-gálán történt, ahol Lali sorra járta a lányokat és ajánlatokkal halmozta el őket. A Life.hu újságírójának is udvarolgatott, de pénzt nem lebegtetett az orra előtt, ahogy azt Evelinnel tette. Még szerencse, hogy Gáspár Győzőt a felfüggesztett börtönbüntetése visszatartotta attól, hogy lekeverjen egy fülest a szórakozott sorozatsztárnak – írja a Blikk

Eveline a Story-gálánFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Ott beszélgettünk egymással páran a gálán, amikor Lali odajött. Szóba elegyedtünk, bár én előre figyelmeztettem, hogy nem tetszik a nagyképű stílusa. Látszott, hogy nem feltétlenül barátkozni jött oda, ahogyan a korábbi alkalommal sem. Poénkodott, lökte a süket dumát, majd a következő pillanatban előrántott egy ötezrest a zsebéből, kicsapta az asztalra, és megkérdezte, hogy ennyi pénzért hajlandó vagyok-e elmenni vele" - emlékezett vissza a celebpartin történtekre Evelin, akinek édesapja nem hagyta annyiban a dolgot.

 „Csak a felfüggesztett börtönbüntetésem tartott vissza attól, hogy nekimenjek. Nem fogok egy ilyen kis hülye miatt egy év nyolc hónapra börtönbe vonulni. Viszont kikérem magamnak, hogy ilyen stílust engedjen meg magának a lányommal szemben. Mit képzel magáról? Az én lányom nem escortlány, és soha nem is lesz az" - háborgott még a történtek után is Győzike.

Lalit is szerettük volna megkérdezni, de helyette a műsor sajtófőnöke nyilatkozott a Life.hu-nak. 
„Lali egy bohókás figura, aki sok őrültségre képes. Azt nem tudom pontosan, mi történt a gálán, hiszen nem álltam ott mellette. Abban viszont biztos vagyok, Lali senkit nem akart szándékosan megbántani" - magyarázta Világi Péter.