Így ébred Palvin Barbara

Forrás: Palvin Barbara Instagramja -
reggel ébredés Palvin Barbara szupermodell napsütés selfie Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell reggel is káprázatosan néz ki, és biztosan remekül is érzi magát a napfényben sütkérezve. 

Barbi Instagramra feltöltött selfie-jével azt szerette volna illusztrálni csupán, hogy mennyire gyönyörű, ahogy besüt az ablakán a Nap. A szupermodell rajongói azonban bizonyára nem erre lettek legelőször figyelmesek.

Forrás: Palvin Barbara Instagramja

Palvin Barbi egyébként előszeretettel posztol a közösségi oldalra, a minap a párizsi divathétről tett közzé büszkén egy fotót.

Csepregi Évának és Joshinak véget ért A Nagy Duetthttp://www.life.hu/bulvar/20140209-a-tv2-a-nagy-duettjebol-csepregi-eva-es-joshi-bharat-esett-ki.htmlVéget ért A Nagy Duett harmadik évadának első adása a TV2-n, a tíz párosból kilenc továbbment, kiesett a csatorna műsorvezetője és a Neoton énekesnője.TV + BulvárOrigoCsobot Adél, a grimaszkirálynőhttp://www.life.hu/bulvar/20140209-csobot-adel-az-rtl-klub-x-faktoranak-felfedezetteje-a-belevalovilag-musorvezetoje-grimaszol.htmlAhogy a fiatalok többsége, Csobot Adél is imád selfie-zni. A saját cukiságával pontosan tisztában lévő, műsorvezetővé avanzsált énekesnő posztjait mindig kommentek tucatjai kísérik. TV + BulvárOrigoSarka Kata ráfeszült A Nagy Duettrehttp://www.life.hu/bulvar/20140209-a-tv2-nagy-duettjeben-sarka-kata-ll-junior-parjakent-hajdu-peter-miatt-nem-lesz-szexis.htmlRetteg A Nagy Duett-beli szereplésétől Sarka Kata. Hajdú Péter felesége nemcsak a hangjával nincs megelégedve, de szexisnek sem érzi magát.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.