Zacskóval a fején premierezett Shia LaBeouf

Forrás: AFP/Patrik Stollarz -
Twitter A nimfomániás visszavonulás papírzacskó plágium Berlin premier Shia LaBeouf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Plágiumbotránya óta zavarosak a dolgok a színész körül, aki nemrég bejelentette, visszavonul.

Egyre furcsábban viselkedik Shia LaBeouf. A színész A nimfomániás berlini premierjén botránkoztatta meg a közönséget, amikor egy papírzacskóval a fején lépett a vörös szőnyegre, rajta a következő felirattal: „I AM NOT FAMOUS ANYMORE" – vagyis többé már nem vagyok híres.

Papírzacskóval a fején lépett a vörös szőnyegre Shia LaBeouf Forrás: AFP/Patrik Stollarz

LaBeouf ezt a mondatát egyébként minden nap kiírja Twitter-oldalára is. Ráadásul nemrég egy sajtótájékoztatón hagyta faképnél az újságírókat, miután egy, a kérdéshez nem kapcsolódó idézettel válaszolt. A színészt nemrég plagizálással vádolták meg HowardCantour.com című rövidfilmje kapcsán, ami után nem sokkal bejelentette, visszavonul a nyilvánosság elől. De akkor vajon miért hívja fel magára a figyelmet egy papírzacskóval a fején?

Így lopunk mi: plágium a divatvilágbanhttp://www.life.hu/trend/20140129-plagium-a-divatvilagban-masolt-es-nagyon-hasonlo-ruhak-itthon-es-a-vilagmarkak-kreacioi-kozott.htmlLopás, koppintás vagy pusztán csak inspirálódás az, ha egy ruhamárka szinte egy az egyben lemásolja egy kevésbé ismert brand kollekciójának darabjait? Vajon hol van az a határ, amikor egy ruhatervező jogosan kiakadhat, mert a saját ötletét viszontlátja egy másik cég kirakatában? A Life.hu a legutóbi hazai divatbotrány kapcsán ennek járt utána. TrendOrigoVisszavonul Justin Bieber?http://www.life.hu/kult/20131218-justin-bieber-kanadai-enekes-bejelentette-visszavonul.htmlA tinisztár egy rádióműsorban jelentette be a meglepő hírt: új albumának megjelenése után felhagy az énekléssel.KultHol van a férfi? Megnéztük A nimfomániást (18+)http://www.life.hu/kult/20140117-lars-von-trier-a-nimfomanias-cimu-film-ismertetese-a-hazai-premier-kapcsan.html"A puncim meg én" - lehetne az alcím. A rendező, Lars von Trier férfi létére olyan női mozit alkotott, amely láttán elsősorban a pasik esnek ki a komfortzónájukból.Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.