Lenyúlták Hajas Laci ötletét

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Hajas László fodrász szék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még a rendszerváltás előtt jól megszedhette volna magát Hajas Laci, de lenyúlták az ötletét. Egy régi fodrászüzletből kialakított szórakozóhelyen szembesült azzal a fotellel, aminek a gyártását ellopták tőle.

A nyolcadik kerületben nyitotta meg élete első üzletét Hajas Laci, akinek az egykori fodrászkellékekkel berendezett bár a régi kellemes nosztalgiázás helyett egy bosszantó történetet juttatott az eszébe.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Danics Dórát bántalmazták gyermekkorábanhttp://www.life.hu/bulvar/20140211-danics-dorat-bantalmaztak-gyermekkoraban-az-iskolaban.htmlAz X-Faktor nyertesének komoly lelki traumát és önbizalomhiányt okoztak társai az iskolában, amit mindössze néhány éve sikerült teljesen feldolgoznia.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huMegmutatta fia apját Csepregi Évahttp://www.life.hu/bulvar/20140210-megmutatta-fia-apjat-csepregi-eva.htmlEgy messziről érkezett zenei szakember is végigizgulta Csepregi Éva és Joshi Bharat próbáját A Nagy Duettben. Ő nem más, mint az énekesnő fiának Skóciában élő édesapja, Bob Heatlie, aki éppen Budapesten tartózkodott. Még sohasem láttuk együtt Évát, Dávidot és az édesapját!TV + Bulvár--Eltéved a fővárosban A Dal énekesnőjehttp://www.life.hu/bulvar/20140210-bogi-a-videomegosztorol-kerult-a-dalba.htmlA fiatal, 16 éves győri gimnazista bejutott A Dal középdöntőjébe. A hatéves kora óta éneklő lány már tavaly is indult a versenyen, de akkor csak az elődöntőig jutott. Most itt áll előtte a nagy lehetőség, hogy kitörjön a videomegosztó zárt világából.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.