esküvő műsorvezető Mádai Vivienn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem biztos, hogy Mádai Viviennek meg lesz tartva  nyárra tervezett esküvője, ugyanis elvetemült nőkkel kell megküzdenie, hogy úgy jöjjön össze élete nagy napja, ahogy eltervezte.

Egy Balaton-parti romantikus panzióban tervezi az esküvőjét a műsorvezetőnő, de úgy tűnik, hogy le kell mondania álmáról.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Osvárt Andrea szerelme nélkül ünnepelthttp://www.life.hu/bulvar/20140212-osvart-andrea-szerelme-nelkul-unnepelte-a-megdonteni-hajnal-timea-cimu-film-sikeret.htmlKedden este bemutatták a Megdönteni Hajnal Tímeát című magyar vígjátékot. A gálapremieren felvonult színészek többen is partnerük nélkül ünnepelték a film sikerét.TV + Bulvár--Berki Krisztián hajléktalanokkal találkozotthttp://www.life.hu/bulvar/20140212-a-tv2-edes-eletenek-sztarja-berki-krisztian-hajlektalan-paron-segit.htmlNem túl valószínű, hogy az egoista testépítő egyik reggel arra ébredt, hogy mától hajléktalanok segítője és támogatója lesz, ám a TV2 mindent megtesz azért, hogy hype-olja egy kicsit az immár egyedül élő sztárját. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huSúlyosbodik Dukai Regina szívproblémájahttp://www.life.hu/bulvar/20140211-sulyosbodik-dukai-regina-szivproblemaja.htmlA modellnél már gyerekkorában szívelégtelenséget fedeztek fel, ami az idő múlásával egyre intenzívebbé vált, annak ellenére, hogy Regi nagyon odafigyel magára.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.