A Life.hu olvasóinak legédesebb kedvencei

Forrás: Life.hu -
kutya fotó Life.hu házi kedvenc Favorit macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Íme, a cukisági „verseny" abszolút befutói.

Házi kedvenceitekről vártunk a héten jópofa fotókat. Kíváncsiak voltunk arra, milyen négylábú vár rátok, amikor hazaértek a munkából, ki kunyerálja el a vacsorátokat, vagy éppen kivel osztjátok meg az ágyatokat. Köszönjük a vicces és cuki képeket mindenkinek! Mi kiválasztottuk a favoritjainkat. Az összes kis kedvenc fotójáért kattintsatok a Life.hu Facebook oldalára!

Bendegúz, a kunyerálás bajnoka
„2 éves, akaratos, erőszakos, de hízelgő kutyus, aki a képen látható üléssel mindig eléri a célját."

Bendegúz Forrás: Life.hu

Szilveszter, a különc kandúr
„Imád a csapból vizet inni. Barátságos kandúrka. 12 éves és a család kedvence. A fejemen alszik, és furcsa mód utálja a tejet."

Szilveszter Forrás: Life.hu

Tündér Lala, akit a név kötelez
„Egyszerű házi macska és igazából vörösesbarna színű, de ez a pillanata a fekete-fehér érzést igényelte. Remélem, szerintetek is aranyos!"

Tündér Lala Forrás: Life.hu

Marcipán, a kék szemű főnök
„Ő egy másfél éves, kandúr, fajtája Birman. Szereti a sajtos pogácsát, még a szekrényből is képes kilopni! Igazi 'macs', csak azt csinálja, amihez kedve van! Természetesen ő a főnök."

Marcipán Forrás: Life.hu

Lina, a napfényre éhes kis örökmozgó
„Fajtatiszta Bichon Havanese kislányról van szó, aki 9 hónapos. Imád labdázni és birkózni. Állandóan pörög, mindent megrág, de az esőt egyáltalán nem szereti. A tavaszi napsütéses hosszú séták a kedvencei, na meg a játék a környékbeli barátaival. Szereti az embereket, mindenkivel meg akarja simogattatni magát, és addig nem tágít, amíg ezt meg nem teszik."

Lina Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.