Így kívánnak boldog Valentin-napot a magyar sztárok

Forrás: Facebook/Lilu -
Kiszel Tünde Dukai Regina Schobert Norbert Lilu VV Béci Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerelmesek napja beindította a hazai sztárokat, egymás után posztolnak ki kedves, Valentin-napi üzeneteket egymásnak.
Forrás: Facebook/Schobert Norbert

Kiszel Tünde egy régi fényképpel lepte meg rajongóit, amelyen csipkés, fűzős fehérneműben, csábítóan tekint a kamerába. A naptárdíva mögött egy kedves medve is mosolyog, amelynek fülén és tappancsán szívecskék virítanak.

"Ezzel a szexi képpel kívánok nektek BOLDOG VALENTIN-NAPOT!"

Forrás: Facebook/Kiszel Tünde

Király Viktor elővette hódító tekintetét, amit valószínűleg akkor használt, amikor még nem volt komoly barátnője.

Forrás: Facebook/Király Viktor

Lilu viccesre vette a figurát!

Forrás: Facebook/Lilu

Béci, a BeleValóVilág műsorvezetője egy családi képpel kedveskedett.

Forrás: Facebook/VV Béci

Dukai Regina szerelmével, Feczesin Róberttel pózolva kíván boldog Valentin-napot mindenkinek a hófeher homokos tengerparton.

Forrás: Facebook/Dukai Regina

Az árva kutyusok pedig így szeretnének gazdihoz jutni!

Forrás: Fővárosi Közterület-felügyelet Állategészségügyi Szolgálat

7 tipp, hogyan kényeztesd cicádat Valentin naponhttp://www.life.hu/csalad/20130206-7-tipp-hogyan-kenyeztesd-cicadat-valentin-napon.htmlA Valentin nap nem csak a szerelmünknek szólhatCsaládBaronits Gábor Valentin napi meglepetésehttp://www.life.hu/csalad/20130206-baronits-gabor-valentin-napi-meglepetese.htmlKülönleges családi vacsorára készül a színészBaronits Gábor, a Jóban Rosszban sorozat jóképű Halász Kristófja a való életben is egy csupa szív ember. Gábor mindig igyekszik valamivel kedveskedni párjának, Alexandrának, most éppen egy romantikus vacsorával készül Valentin nap alkalmából. CsaládSzexlista Valentin napra (18+)http://www.origo.hu/filmklub/blog/elozetes/20120830-korhataros-elozetes-a-the-to-do-list-cimu-vigjatekhoz-aubrey.htmlBőven elég korhatáros komédiát láttunk mostanában, amiben férfiak malackodtak, most fordul a kocka: a The To Do List című vígjáték előzetese azzal nyit, hogy egy szemüveges, bénácska diáklány ül az íróasztalánál és gondosan listába szedi a teendőit: "kiverni, leszopni, kinyalni...". A lány a Magyarországon még nem annyira ismert független filmes kedvenc, Aubrey Plaza, aki szerepelt a Városfejlesztési osztály című sorozatban, de felbukkant például a Scott Pilgrim a világ ellen-ben és a Ki nevet a végén?-ben is.http://videa.hu/flvplayer.swf?v=PNkAapio8BvHk3FL Egy olyan középiskolát végzett lányt játszik, akit zavar, hogy kevés a szexuális tapasztalata, ezért elhatározza, hogy a főiskola előtt villámgyorsan bepótol mindent. A filmben Bill Hadertől (Adventureland) kezdve Andy Sambergen (Apa ég!) át Alia Shawkatig (Hajrá Bliss!) rengeteg szerethető komikus szerepel, sőt, még a Narancsvidék Rachel Bilsonja is itt van. A filmet Maggie Carey írta és rendezte, aki amúgy Bill Hader felesége, és eddig főleg rövidfilmeket csinált és tévében dolgozott. Azt máris imádjuk, hogy a bemutatót Valentin napra időzítették.Előzetes

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.