Oszter Sándor falnak ütközött

Forrás: MTI/Beliczay László -
alkohol baleset terepjáró autó Oszter Sándor MOM Park
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kossuth-díjas színész a falnak és egy márványoszlopnak hajtott terepjárójával, amivel 700 ezres kárt okozott. Közleményben közölte, hogy nem fogyasztott alkoholt.

A színész terepjárójával nekiütközött a MOM Park falának, majd a mélygarázs falát sértette meg. A biztonsági őrök állították meg ámokfutását – írja a Bors.

Forrás: MTI/Beliczay László
Batánovics Lilire az MDC vigyázhttp://www.life.hu/bulvar/20140214-az-rtl-klub-x-faktoranak-enekesnojere-az-mdc-fiuzenekar-tagjai-vigyaznak.htmlAz X-Faktor felfedezettjének néhány hónappal ezelőtt kikapták a kezéből a telefonját, az MDC tagjai pedig úgy döntöttek, testőrei lesznek Lilinek. TV + BulvárOrigoSzemtapasszal készül A Nagy Duettre Till Attilahttp://www.life.hu/bulvar/20140213-till-attila-szemtapasszal-keszul-a-nagy-duettre-adasara.htmlTillát igyekszik A Nagy Duett stábja a legjobb formába hozni. Kétségtelen, hogy a műsorvezető is mindent megtesz azért, hogy remekül mutasson a színpadon, de néha kell egy kis rásegítés.TV + BulvárOrigoUgrik Mádai Vivien esküvője?http://www.life.hu/bulvar/20140212-ugrik-madai-vivien-a-mtva-musorvezetojenek-eskuvoje.htmlNem biztos, hogy Mádai Viviennek meg lesz tartva nyárra tervezett esküvője, ugyanis elvetemült nőkkel kell megküzdenie, hogy úgy jöjjön össze élete nagy napja, ahogy eltervezte.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.