A Dal: Miniinterjúk a backstage-ből

Forrás: MTVA -
backstage A Dal 2014 Eurovíziós Dalfesztivál Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombat este rendezik az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyének első középdöntőjét. A Life.hu a helyszínen van.

A Dal 2014 elődöntőiből továbbjutott 18 dal előadói közül a szombat esti középdöntőben kilenc lesz látható-hallható. Az előadókat a színpadra lépés előtt, a backstage-ben kérdeztük. Bogi izgul, de állítása szerint ez csak addig tart, amíg fel nem áll a színpadra. Király Viktor, akivel a Life.hu sztárszerzője, Szily Nóra beszélgetett nemrég, saját magát tartja a legnagyobb ellenfélnek. Ő az egyetlen, aki maximális pontszámmal jutott tovább az elődöntőből, ezért hatalmas rajta a nyomás. A New Level Empire együttes lazán fogja fel a versenyt, de elárulták: szívesen mennének Koppenhágába egy hosszú hétvégére. A tavalyi győztes, ByeAlex a mai előadók közül Boginak és Király Viktornak drukkol.

Forrás: MTVA

Az este folyamán lesz egy extra produkció is: Korda Gyuri bácsi a Hooligans együttessel lép a színpadra. Gyuri bácsi a Life.hu-nak elmesélte, ma már nem indulna ilyen versenyen. "Manapság nagyobb hangsúly van a show-n, mint a dalokon. Ez rendjén is van így, mert a mai világban az előadónak a show-bizniszben is érvényesülnie kell. Ha ötven évvel ezelőtt lenne, akkor természetesen beneveznék, de akkor még mások voltak a követelmények" - mondta. Gyuri bácsi mesélt a közös munkáról is. "A Hooligansszal nagyon jó volt együtt dolgozni, imádtam, ahogy zúznak, megfiatalodtam köztük."

Balázs Klári természetesen ott volt Gyuri bácsi mellett. Kiderült, hogy mindketten Király Viktornak drukkolnak. "Őt A Nagy Duettben is imádom. Bármihez nyúl, profiként teszi."

A szombati középdöntőből a fináléba négy produkció kerül be. Két dalt a zsűri választ ki, kettőt pedig a nézők szavazatai juttatnak tovább. A második középdöntőt vasárnap este rendezik, ott is kilenc dal versenyez a döntőbe jutásért.

A Dal: A Top 8 ByeAlex szerinthttp://www.life.hu/bulvar/20140211-byealex-kedvencei-a-a-dalban-a-honeybeast-kiraly-vikor-depresszio-kallay-saunders-andras-bogi-fool.htmlMegosztotta az érdeklődőkkel ByeAlex, hogy mely énekesek, produkciók állnak hozzá a legközelebb A Dalban. Lássuk, melyek a kedvencei a digitális kommentátornak.TV + BulvárOrigoEltéved a fővárosban A Dal énekesnőjehttp://www.life.hu/bulvar/20140210-bogi-a-videomegosztorol-kerult-a-dalba.htmlA fiatal, 16 éves győri gimnazista bejutott A Dal középdöntőjébe. A hatéves kora óta éneklő lány már tavaly is indult a versenyen, de akkor csak az elődöntőig jutott. Most itt áll előtte a nagy lehetőség, hogy kitörjön a videomegosztó zárt világából.TV + BulvárOrigoDivatbakik A Dalbanhttp://www.life.hu/trend/20140210-az-mtva-n-futo-a-dal-cimu-musor-harmadik-elodontojeben-kiraly-linda-es-a-honeybeast-egyuttes.htmlBorzalmas ruhákban jelentek meg az énekesnők A Dal harmadik elődöntőjében.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.