Nem nyomoznak Schumacher síbalesete után

Forrás: AFP -
síbaleset idegenkezűség kóma Forma-1 Michael Schumacher nyomozás ébresztés fejkamera megszűnés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A francia ügyészség megszüntette a nyomozást a hétszeres Forma-1-es világbajnok decemberi síbalesetének ügyében. A hatóság közölte: semmi nem utal az idegenkezűségre.

Michael Schumachert december 29-én érte baleset Méribel közelében, síelés közben elesett és a feje egy sziklának ütődött. Súlyos sérüléseket szenvedett, azóta a grenoble-i kórházban ápolják – írja az MTI. Az expilóta fokozatos ébresztése a mesterséges kómából elkezdődött, egyelőre nem reagált még a gyógyszermegvonásra, de az orvosok többször hangsúlyozták, hogy ez egy hosszú, nehéz folyamat.

Forrás: AFP

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, legutóbb felmerült a gyanú, hogy a hétszeres világbajnok sisakjára rögzített kamera törte apró darabokra a sisakot az ütközés pillanatában. Vagyis elképzelhető, hogy emiatt szenvedett életveszélyes sérüléseket.

Kiderült, hogy mi okozta Schumacher sérülését?http://www.life.hu/drlife/20140216-a-sisakkamera-okozhatta-michael-schumacher-sulyos-seruleset.htmlÁllítólag a hétszeres világbajnok sisakjára rögzített kamera törte apró darabokra a sisakot az ütközés pillanatában. Vagyis akkor emiatt szenvedett életveszélyes sérüléseket Schumacher. Ezzel a meglepő teóriával álltak elő balesetét vizsgáló nyomozók.Dr. Life--Tüdőgyulladást kapott Schumacherhttp://www.life.hu/drlife/20140212-michael-schumacher-a-forma-1-hetszeres-vilagbajnoka-tudogyulladast-kapott-antibiotikummal-kezelik.htmlA Forma-1 hétszeres világbajnoka múlt héten betegedett meg, azóta erős antibiotikummal kezelik - írja a német Bild információira hivatkozva a sport.hir24.hu. Dr. Life--Türelemre kéri az embereket Schumacher menedzserehttp://www.life.hu/drlife/20140214-michael-schumacher-forma-1-pilota-menedzsere-sabine-kehm-kozlemenyt-adott-ki.htmlMichael Schumacher menedzsere csütörtökön semmi konkrét információt nem közölt a versenyző állapotáról, csak megköszönte a család nevében az emberek aggódását és azt kérte, legyenek türelmesek, ha történik bármi fontos, azt közölni fogják - írja a focus.de nyomán a hvg.hu.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.