Air New Zealand légitársaság repülésbiztonság Cook-szigetek bombanő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Figyelemre méltó repülésbiztonsági tájékoztatóval szórakoztatja utasait az Air New Zealand.

Gyönyőrű lányok, csodás környezet. A légitársaság látványos kisfilmje a Cook-szigeteken játszódik, és a tájékoztató ideje alatt egész biztosan lebilincseli az utasokat. Nézd meg te is!

Nem ez az első eset, hogy a légicég kreatív videót készít: tavaly a "Középfölde közelebb van, mint gondolnád" szlogennel és hobbitokkal népszerűsítették Új-Zélandot.

Kifogásgenerátor lustáknakhttp://www.life.hu/news/20140214-szkippeljem-e-a-mai-orat-cimmel-vicces-internetes-alkalmazast-keszitettek.htmlÖnigazoló alkalmazást találtunk hétalvóknak. Megmutatjuk nektek is, ám azt ne gondoljátok, hogy a lógásra biztatnánk benneteket. Na jó, csak nagyon indokolt esetben. NewsOrigoPárna, amellyel csókolózni is tudszhttp://www.life.hu/news/20140214-emily-king-valentin-napra-gumiajku-csokparnakat-tervezett.htmlElképesztő ötletét valósította meg Valentin-nap alkalmából Emily King. A praktikus párna alkotója úgy véli, amíg nincs partnerünk, ezekkel is gyakorolhatjuk a csóktechnikát. NewsOrigoIlyen Rambo, ha szerelmeshttp://www.life.hu/news/20140212-silvester-stallone-nagy-laszlo-verset-rambokent-szavalja.htmlMicsoda kombináció: Sylvester Stallone Gáti Oszkár hangján Nagy Lászlót szaval. Zseniális videó.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.