Miklós Edit: "Most kezdődik el igazán a karrierem"

Forrás: Facebook/Miklós Edit -
téli olimpia Miklós Edit interjú Szocsi olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miklós Edit minden idők legjobb magyar alpesisí-eredményét érte el Szocsiban. A sportolónő a hetedik helyen végzett lesiklásban. A történelmi magyar sikert elért olimpikonnal az Origo készített interjút.

Miklós Edit mindössze három éve versenyzik magyar színekben. 2010-ben költözött Budapestre. Annak ellenére, hogy az osztrákok is szerették volna, ha az ő színeikben versenyzik, úgy gondolta, ha már itt lakik és ennek az országnak a nyelvét beszéli, Magyarországot fogja képviselni.

Forrás: Facebook/Miklós Edit

A sportolónő elárulta, hogy nagyon bejön neki Szocsi és környéke. Elképesztőnek tartja, mennyi mindent képesek voltak felépíteni. Ők egyébként szerény, de megfelelő körülmények között laknak az olimpiai faluban. Miklós Edit a nagy botrányt kavart olimpiai formaruháról is mesélt az Origónak. Hogy pontosan mit mondott róla, az interjúban elolvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.