Megszólaltak Herpai Sándor zenésztársai

Forrás: kormoranfolk.hu -
halál Demjén Ferenc dobos Herpai Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jóképű volt, sikeres és jó zenész. Halála mindenkit megdöbbentett. Zenésztársai közül jó néhányan megszólaltak a tragikus hír kapcsán.

Herpai Sándor halálának körülményei mindenkit felkavartak. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a zenész pszichiátriára került. Demjén Ferenc, akivel közösen alapították a V'Moto-Rock együttest, akkor azt nyilatkozta, Herpai bekattant. A férfira, aki állítólag megszökött a pszichiátriáról, kihűlt állapotban találtak rá egy padon. Kórházba vitték, de már nem tudtak rajta segíteni.

Forrás: kormoranfolk.hu

A Fókusz Herpai több zenésztársát is megkereste. Közülük Lerch István azt nyilatkozta, hogy Herpai hihetetlenül szép ember volt, aki elképesztő energiával, pontossággal és precizitással készült mindenre. "Ezért volt a legmegdöbbentőbb, hogy ő ment el elsőnek" - tette hozzá a zenésztárs, aki szerint 2008-ban már lehetett látni jeleket arra vonatkozóan, hogy nincs minden rendben. "Dobos létére elképesztő luxuskörülmények között élt, ezért is furcsa, hogy nem maradt meg ebből semmi" - tette hozzá. A Fókusz megszólaltatta Keresztes Ildikót is, aki szintén kiemelte, milyen macsó, jóképű, életvidám férfi volt a dobos. A teljes interjút a következő videóban nézheted meg.

Demjén Ferenc szerint volt dobosa bekattanthttp://www.life.hu/drlife/20130918-demjen-ferenc-zeneszerzo-volt-zenesztarsa-herpai-sandor-dobos-bekattant.htmlA zenész sajnálja, hogy már a barátokra sem hallgat a pszichiátriáról megszökött egykori kollégája, Herpai Sándor.Dr. LifePszichiátriára került Demjén zenésztársahttp://www.life.hu/drlife/20130917-herpai-sandor-a-vmotorock-egykori-dobosa-pszichiatriara-kerult.htmlHerpai Sándor, a V'Moto-Rock egykori dobosa elvesztette Leányfalui házát, most pszichiátriára került.Dr. LifeMindenki megdöbbent a magyar zenész halálánhttp://www.life.hu/news/20140216-holtan-talaltak-ra-leanyfalun-a-duna-parton-herpai-sandorra-a-v-moto-rock-dobosara.htmlKihűlt állapotban találtak rá pár napja Leányfalun a Duna-parton Herpai Sándorra, a V’ Moto-Rock dobosára. Kórházba vitték, de már nem tudták megmenteni - tájékoztat az Origo. Az eseten mindenki megdöbbent.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.