Jóképű volt, sikeres és jó zenész. Halála mindenkit megdöbbentett. Zenésztársai közül jó néhányan megszólaltak a tragikus hír kapcsán.

Herpai Sándor halálának körülményei mindenkit felkavartak. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a zenész pszichiátriára került. Demjén Ferenc, akivel közösen alapították a V'Moto-Rock együttest, akkor azt nyilatkozta, Herpai bekattant. A férfira, aki állítólag megszökött a pszichiátriáról, kihűlt állapotban találtak rá egy padon. Kórházba vitték, de már nem tudtak rajta segíteni.

Forrás: kormoranfolk.hu

A Fókusz Herpai több zenésztársát is megkereste. Közülük Lerch István azt nyilatkozta, hogy Herpai hihetetlenül szép ember volt, aki elképesztő energiával, pontossággal és precizitással készült mindenre. "Ezért volt a legmegdöbbentőbb, hogy ő ment el elsőnek" - tette hozzá a zenésztárs, aki szerint 2008-ban már lehetett látni jeleket arra vonatkozóan, hogy nincs minden rendben. "Dobos létére elképesztő luxuskörülmények között élt, ezért is furcsa, hogy nem maradt meg ebből semmi" - tette hozzá. A Fókusz megszólaltatta Keresztes Ildikót is, aki szintén kiemelte, milyen macsó, jóképű, életvidám férfi volt a dobos. A teljes interjút a következő videóban nézheted meg.