Ma reggel bizonyosságot nyert, hogy nem indul el tavasszal a Csillag születik című RTL produkció. Helyette a csatorna egy másik nagy sikerű műsora, a Szombat Esti Láz kerül tavasszal a képenyőre.

Százával jelentkeztek a fura fazonokból álló, és meglepő produkciók a CSISZ januári válogatójára, hiába.

Forrás: RTLKlub

" Az RTL Klubon ezen a tavasszal a Szombat Esti Láz újabb sorozata kerül képernyőre. Egy  jó ideje készültünk erre a műsorra, és azért erre, mert nem voltunk maradéktaléanul elégedettek a CSISZ castingjával. Amikor nekifutottunk reméltük, hogy találunk annyi érdekes produkciót, amivel érdemes műsort csinálni. Amikor viszont lezártuk a válogatást szomorúan tapasztaltuk, hogy nincs annyi különleges produkció, és valószínűleg igazi "csillag" nem születik" - mondta a Life. hu-nak Kolosi Péter programigazgató, aki azt nem árulta el, hogy ki lesz a show műsorvezetője.

 Az RTL Klub történetében még nem volt példa hasonló eljárásra és a hazai televíziózásban is igen ritka, hogy egy kedvelt műsort a meghirdetése után lefújjanak. Alig egy hete még azt találgathattuk, hogy ki lesz a show műsorvezetője. Mi akkor Ördög Nórára tippeltünk, aki babázás után először tért volna vissza a képernyőre.