Cukiság - Ijedten les a gödörbe pottyant kiselefánt

sár Gödör baleset vonat India elefánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A halálra rémült bébi Indiában csúszott egy gödörbe. Botokba kapaszkodva rángatták ki.

Balesetet szenvedett egy kis ormányos Assamban, Indiában. Társaival egy vasúti sínen keltek át, amikor az állat megsérült és gödörbe pottyant, amiből nem tudott egyedül kimászni. Először egy arra haladó vonat utasai próbáltak segíteni rajta, majd riasztották az erdészt, aki botot nyújtott le a kétségbeesett állatnak, hogy annak segítségével mászhasson ki. Szegényke, mennyire meg lehetett ijedve!

Forrás: NORTHFOTO/UB Photos / Barcroft India/Ub Photos / Barcroft India
Tündéri jegesmedvebocs az állatkert sztárjahttp://www.life.hu/news/20140217-a-torontoi-allatkert-legfiatalabb-es-legedesebb-lakoja-egy-cuki-jegesmedve-kolyok.htmlA torontói létesítmény kölyke 2013 novemberében született. Olyan édesen cumizik, hogy megőrülsz!NewsOrigoMelyik arcod a vonzóbb?http://www.life.hu/news/20140212-alex-john-beck-amerikai-fotografus-10-ember-portrejan-keresztul-mutatta-meg-milyen-lenne-ha.htmlAlex John Beck fotográfus 10 ember portréján keresztül mutatta meg, milyen lenne, ha valóban szimmetrikus lenne az emberi arc.News--Vilmos és Harry is segített az árvíz elleni védekezésbenhttp://www.life.hu/news/20140216-vilmos-es-harry-herceg-segit-az-arviz-elleni-vedekezesben-del-angliaban.htmlAngliát hetek óta ítéletidő sújtja, hurrikánszerű szélviharok kíséretében három nap alatt egy hónapnyi csapadék zúdult le. Vilmos és Harry herceg pedig kötelességüknek érezték, hogy részt vegyenek a munkálatokban, így önkéntesként pakolták a homokzsákokat.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.