A Dal résztvevői szerint Kállay-Saunders András nyeri az idei Eurovíziós Dalversenyt és ő utazhat majd Koppenhágába.

Kállay nevét említették A Dal döntősei a legtöbbször, amikor a legnagyobb esélyesekről, kedvencekről, vetélytársakról kérdezték őket. A második helyre a New Level Empire került, harmadik helyre pedig Király Viktort sorolták.

Forrás: MTVA

„Nagy esélyesnek érzem Kállay-Saunders András dalát" - mondta Pál Dénes még az elődöntő előtt. Valószínűleg akkor még nem is sejtette, hogy a nagy riválisáról beszélt.

"Esélyesnek látom Zoláék zenekarát, a New Level Empire-t és Kállayt" - mondta Király Viktor.

"Szeretem a Fool Moont, nekik drukkolok" – mondta Tarján Zsófia, a HoneyBeats zenekar énekesnője.

"Az én két kedvencem Bogi és a New Level Empire" - mondta Kállay-Saunders.

A New Level Empire legnagyobb ellenfelének Kállay-Saunderst tartja. „András dala nagyon jó" - szögezte le Zola.

„Nem tartok senkit ellenfelemnek, inkább egy játéknak fogom fel a versenyt. A két személyes kedvencem a HoneyBeast és Kállay-Saunders András" - mondta a mosolygós Bogi.

ByeAlexnek lottózni kellene, mert múlt heti tippje a 8-as mezőnyről maximálisan beigazolódott. A döntőhöz közeledve már nem szeretne tippelgetni, hanem úgy gondolja, az nyerhet, akinek - mint tavaly neki - története van.

Forrás: MTVA

„Kinek van most története? Talán KÁLLAYnak? Ő már harmadjára fut neki a versenynek; nagyon nyerni szeretne, és komolyan is gondolja. Vagy a DEPRESSZIÓnak? Magyarország még nem próbálkozott rockbandával az Eurovízión. Esetleg BOGI? Kétségtelen, hogy nagy történet van mögötte is. 16 éves lány, aki hatalmas terhet kapna egy ilyen versennyel a hátára" - írta jegyzetében Alex A Dal online oldalán.