Kiszel Tünde lovagja kitálal

szex Kiszel Tünde ország Hungarikum imázs Story Gála naptárdíva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A naptárdíva és hódolója, Szabolcs között nincs szexuális kapcsolat. A fiú bevallotta, nem tud most elköteleződni.

Áradozva mesélt Tündéről új hódolója, aki a Story Gálán élvezte a celebasszonyról rápislákoló reflektorfényt. Szabolcs a Best magazinban elárulta, különleges embernek tartja Tündét és élete álma volt, hogy szerepeljen és interjúkat adhasson.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Kiszel Tünde egy hungarikum, különleges jelenség, egy ország büszkesége. Része az ország imázsának. Ha azt mondom, hogy Magyarország, akkor hozzá kellene tenni, hogy itt él Kiszel Tünde is" – szögezte le halálos komolysággal a fiú, akinek esze ágában sincs szexuális kapcsolatba kezdeni Tündével. Szabolcs állítja, menne neki a szex, mert Tünde nagyon vonzó nő, de jelenleg nem tud elköteleződni. A csillogást viszont szereti a naptárdíva oldalán.

„Soha nem felejtem el azt a pillanatot, amikor beléptem a Royal Szállóba, és minden szem ránk szegeződött" – vallotta be Szabolcs.

Hidraulikus merevedés és gépi orgazmus a közeljövőbenhttp://www.life.hu/intim/20140219-2050-ben-robotokkal-szexelunk-majd-akik-3d-nyomtatoval-szaporodnak-majd.htmlAz, hogy 2050-ben robotokkal szexelünk majd, egyáltalán nem hat az újdonság erejével. Régóta foglalkozunk ezzel, 2013-ban pedig el is árverezték már az első szexrobot szüzességét. Vagyis nem vagyunk akkora távolságra a robotszextől, mint amekkorának az elsőre tűnik. A Life.hu utánajárt, hová is jutottunk el a témában 2014-re.Intim--Détár Enikő nem akar több férjethttp://www.life.hu/intim/20140220-detar-eniko-szineszno-elete-a-valasa-miatt-rekasi-karolytol-bonyolult-helyzetet-teremtett-eniko-nem.htmlA válófélben lévő Détár Enikő még nem tudja, mikor rendeződik az élete. A színésznő bár boldog új párja oldalán, mégis kijelentette, hogy soha többé nem megy férjhez.Intim--Kelly Brook ismét szinglihttp://www.life.hu/intim/20140218-kelly-brook-brit-modell-es-musorvezetono-szakitott-baratjaval-david-mcintosh-sal.htmlA kebelcsodának elege lett a pasijából, ezért kitette a szűrét.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.