VV Aurélió VV Józsi RTL 2 Villa szolárium ValóVilág 6 kondi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ahogyan a Life.hu is megírta, Gyúrós Józsi péntek este Aureliónak sírta el bánatát, miszerint nem bírja tovább a villában. A kondi-szoli-fehérjeturmix szentháromságán "edződött" 18 éves fiú ezúttal komolyan beszélt, szombat este pedig távozott a villából. 

"Egy percig nem maradok ott, ahol nem érzem jól magam. Amikor jelentkeztem, nem erre számítottam" - nyafogott a riportszobában a kukoricamorzsolástól vízhólyagos tenyerű Józsi, aki nemcsak hogy nem "raboltatott rá a harcsájára" - ahogy azt a beköltözéskor "megígérte" -, hanem egyenesen feladta a játékot.

Forrás: RTL 2

Hogy pontosan miért? A fiú kijelentette, undorodik magától, ugyanis összeestek az izmai, meghízott és szeretethiány gyötri. "Örülök, hogy megismertelek, tényleg. Nem érzem itt jól magam, hát hogy nézek ki" - mondta el Aureliónak és arról is beszélt, hogy "hiányzik a rendes kinézete".

Gyúrós tehát feladta a játékot, ő már biztosan nem viszi haza a főnyereményt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.