Az ország véleménye Kállay-Saunders András győzelméről

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
vélemény Eurovíziós Dalfesztivál Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kállay-Saunders András képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon Koppenhágában. A győzelmének híre már most megosztotta az országot: van, aki örül és olyan is akad, aki nem érti, hogy miért éppen ő lett a kiválasztott. Az Eurovision Hungary Facebook-oldaláról szemezgettünk véleményeket. 

"Én Fool Moon-t szerettem volna Koppenhágába,de most már Andrásnak szurkolok majd a versenyen mert Ő képvisel minket és ennyi."

"Gratulálok !!!!! Én is mást mondtam: András mellett Király Viktort, a Fool Moont és a New Level Empire-t, de Kállay teljesen megérdemelten nyert, Gratulálok Andrásnak és Sok Sikert Kívánok neki Dániában, Hajrá Saunders !!!!!"

"Nem is a nézők döntöttek! Ha mind a 8-ra lehetett volna szavazni, tuti nem ő jut ki... Szánalom. Semmi bajom a külföldiekkel, de azért Magyarországot MAGYAR ember képviselje egy nemzetközi versenyen..."

"Azt nem tudom, hogy kik szavaztak rá? Mindenki fel van háborodva és ideges, hogy miért ő. Kíváncsi lennék a szavazatokra."

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Gratulálok minden negatív kommentelőnek... Szép imázst faragtok most is, akár ByeAlexnél tavaly. Idénről pl. nem szerettem a Fool Moon-t és Király Viktort se, de bármelyik jutott volna ki, teljes mellszélességgel szorítottam volna értük, hiszen MAGYARORSZÁGOT képviseli a kijutó!"

"Igen! Neki drukkoltunk, és küldtük a szavazatokat is rendesen és sikerült! Irány Koppenhága azt is megnyerjük!"

"A 8 dal közül ez volt a legsablonosabb... Vidám hangulatos dalok kellenének eurovízióra, nem egy világfájdalmas dal tele nyekergéssel..."

"Remek választás! Hajrá!"

"Egyértelmű. A zsűri a Kállayt akarja kivinni, ezért nem engedték a New Level Empire-t a döntőbe, különben ők nyertek volna... Szánalmas."

"Mi az, hogy a Zsűri dönti el ki a legnépszerűbb! Manipulálva van az egész!"

"Nagyon felháborító, hogy egyetlenegy olyan ember sem jutott tovább, akit a nézők jutattak tovább!"

"Csak azok nem kaptak pontot, akik magyarul énekelnek..."

"Nagyon ki vagyok akadva. A New level empire-nek szurkoltam."

Szerinted jó, hogy Kállay-Saunders András nyerte A Dalt?

Mi történt A Dal döntőjén? Képek a backstage-ből

/1402/A_Dal2014222215911

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.