Csisztu Zsuzsa és Sipos Peti A Nagy Duett kiesői

Forrás: Origo -
vesztes TV2 Nagy Duett kieső bulvár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért a műsor, legalábbis ami a Csisztu Zsuzsa-Sipos Peti párost illeti. 
Forrás: Origo

Mielőtt kihirdették a kiesőket, a zsűritagok vélményezték az estét:

"Zseniálisak voltak a produkciók! Csak ezen az úton tovább, tökéletesen érzitek, hogy miről is szól a show!" - mondta Kasza Tibi a végső értékelésnél. Klárika így nyilatkozott a műsor végén: "Én változatlanul úgy érzem, hogy akiről nagyon sokat megtudtunk ebben a műsorban, az Cooky!" Dobrády Ákos szerint végre el tudták engedni magukat a versenyzők. "Nagyon jó kis produkciókkal teletűzdelt este volt!" - mondta végszóként az eredményhirdetés előtt. Tilla szerint a humor ezen az estén sem hiányzott a stúdióból.

A zsűri és a nézők közösen úgy döntöttek, hogy ezen a héten az Irigy Hónaljmirigy frontembere, Sipos Peti és társa, Csisztu Zsuzsa nem folytathatják tovább A Nagy Duett versenyét.

Ezért estek ki Kárász Robiék A Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140218-a-tv2-n-futo-nagy-duett-cimu-musor-ket-kiesoje-karasz-robi-musorvezeto-es-oroszlan-szonja-szineszno.htmlKárász Robi és Oroszlán Szonja megfejtették, minek köszönhető, hogy vasárnap kiestek A Nagy Duettből.TV + BulvárOrigoClaudia már A Nagy Duett próbáján is vadító volt! Mi lesz este?http://www.life.hu/bulvar/20140223-liptrai-claudia-mar-a-nagy-duett-proban-is-szexis-ruhat-viselt.htmlLiptai Claudia vasárnap esténként egymás után kápráztatja el A Nagy Duett nézőit szexisebbnél szexisebb ruháival. A műsort megelőző egyik próbára is vadító ruhában érkezett, ami ráadásul a sajátja volt.TV + Bulvár--Az ÖsszeEsküvők fiúi feszítettek A Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/bulvar/20140208-az-osszeeskuvok-fiui-ricsi-es-csoki-a-nagy-duett-szinpadan-notar-mary-mellett.htmlEz igazán meglepő! Mary és Fekete Laci produkciója hátterében a gyönyörűen kigyúrt fiúkban két ismert arcot fedeztünk fel. Az ÖsszeEsküvők egykori két szereplője, Ricsi és Csoki feszítettek a színpadon, bár Ricsit szinte lehetetlen felismerni.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.