Való Világ 4 Való Világ terhes Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak néhány hónapja van együtt befolyásos párjával, a Való Világ botrányhősnője máris abban reménykedik, hogy kisbabát vár. Minden oka megvan arra, hogy azt gondolja, állapotos.

Reggelente rosszullétek gyötrik, menstruációja késik, így Baukó Éva joggal gondolhatja azt, hogy gyermeket vár. A Való Világ 4 játékosa egy ideje teljesen egészséges, letette a poharat, és megtalálta élete párját is. Nemrég a Life.hu-nak elmondta, hogy egy ideje nem szedi a fogamzásgátlót és részéről bármikor jöhet a baba.

"Napok óta rosszul vagyok, rossz a közérzetem, hányingerem van, és késik a menstruációm. Ritka, ha valakinek pár hónap alatt összejön, de sose lehet tudni! Még pár napot várnom kell, hogy csinálhassak tesztet, alig várom már, hogy a kezembe vegyem, nagyon remélem, hogy pozitív lesz!" - nyilatkozta a Blikknek Éva, akit párja egy külföldi úttal lepett meg születésnapjára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.