Az egykori villalakó betámadta Berkit

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
valóvilág Young G játék támadás Édes Élet VV Béci Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág 4 egykori szereplőjénél az ütötte ki a biztosítékot, hogy Berki a milliós „játékaival" kérkedett a nagy nyilvánosság előtt.

Berki Krisztián, ha úgy tartja kedve, méregdrága ajándékokkal dobja fel a napját. Sokakban azonban ez a kérkedő magamutogatás felháborodást keltett. Közéjük tartozik VV Béci vagy új nevén Young G, aki nem rejtette véka alá a véleményét.

Fotó: Hámori Zsófia - Origo
Ma este új lakó érkezik a villábahttp://www.life.hu/bulvar/20140225-uj-lako-erkezik-ma-este-a-villaba.htmlNem akarja hamarabb befejezni a ValóVilágot az RTL Klub, ezért újabb lakót küld be Gyúrós Józsi helyére, aki a közösségi oldalon Nagy Félix néven van regisztrálva . TV + BulvárOrigoGyermeket vár Baukó Éva?http://www.life.hu/bulvar/20140224-bauko-eva-a-valo-vilag-egykori-jatekosa-terhes.htmlMég csak néhány hónapja van együtt befolyásos párjával, a Való Világ botrányhősnője máris abban reménykedik, hogy kisbabát vár. Minden oka megvan arra, hogy azt gondolja, állapotos.TV + Bulvár"Vissza Csisztuékat!" - Elfogultsággal vádolják A Nagy Duett zsűrijéthttp://www.life.hu/bulvar/20140224-a-tv2-a-nagy-duettjenek-nezoi-a-facebookon-adnak-hangot-kritikajuknak.htmlFogynak a versenyzők, fokozódnak az indulatok A Nagy Duett körül. A műsor nézői változatlanul a Sarka Kata-L.L. Junior-párost tartják a leggyengébb láncszemnek, többen közülük nem értik, miért Csisztu Zsuzsának és Sipos Petinek kellett kiesnie.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.