Gazdik és kedvenceik akkor és most

Forrás: http://www.mymodernmet.com/ -
képsorozat állat kedvenc gazdi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új őrület a világhálón: kedvencükkel fotózzák újra magukat a lelkes gazdik. Elbűvölő fotók.

Igazán szívmelengető fotósorozat gyűlt össze az interneten gazdikról és kedvencükről: újrakomponálták régi közös képüket, majd egymás mellé tették őket. A jópofa sorozat többi tagját ide kattintva nézheted meg.

Forrás: http://www.mymodernmet.com/
Hatalmas süni sokkol Londonbanhttp://www.life.hu/news/20140225-hatalmas-sundisznot-allitottak-ki-a-clapham-common-parkban-londonban.htmlTöbb méter magas sündisznót állítottak ki egy londoni parkban - a járókelők nagy örömére.NewsOrigoEzért a kutya az ember legjobb barátjahttp://www.life.hu/news/20140221-vilagelsokent-magyar-kutatok-hasonlitottak-ossze-a-kutyak-es-emberek-agymukodeset.htmlMagyar kutatók vizsgálták először az ember és a kutya agyműködését, és számos hasonlóságra bukkantak. Ezek jelenthetik a magyarázatot arra, hogy miért működik olyan jól a kommunikáció, és miért olyan erős a szövetség a két faj között.News--Gazdira lelt a gigamacska Amerikábanhttp://www.life.hu/news/20140219-bostonban-talaltak-a-hatalmas-10-kilos-kilencven-centis-macskat-picklest.htmlA hatalmas cicus akkora, mint egy kisebb kutya. Gazdijai viszont így is imádják és nem bánják, hogy több macskaeledelt kell venniük.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.