Igazi könnycsatorna-nyitogató drámának lehettünk tanúi a ValóVilág 6 kedd esti összefoglalójában. Egyelőre el sem tudjuk képzelni, mi lesz velünk Dorka és Zsolt szerelme nélkül. Kínzó kérdés: vajon kik fogják ezentúl tusfürdős vízzel köpködni egymást a zuhany alatt? Lelkünk romantikaéhségét mi csillapítja ezentúl? 

Rosszul sült el a Villa-farsang, véget ért egy románc. Nem tudni, az alkohol volt-e túl sok vagy szerkesztői "parancsba" kapta Dorka, hogy pörgesse fel kicsit - a húszéves házasok unalmát is megszégyenítő - kapcsolatát Zsolttal, de tény, hogy sikerült feszkót generálnia, talán még túl is lőtt a célon.

Forrás: RTL 2

A szöszi lány egy überromantikus Pitbull-nóta hallatán omlott össze, mondván, expasijával ez volt a közös daluk, és olyannyira vigasztalhatatlan volt, hogy még kispesti kedvese "hé, mi van"- stílusú közeledése sem billentette helyre piciny lelkét. Később persze Dorka visszakozott, bár a szöveget, amit mentegetőzésként nyomott, egyetlen egy szerelmes szív sem hallgatná szívesen. "Nem tudom megmondani, miért szeretem, másképp szeretem mint téged, de általa lettem olyan, amilyen vagyok" - fejtegette, Zsolt, a büszke macsó persze hajthatatlan volt. 

(Snitt)

Zsolt - hogy minden néző megértse, hogy akkor most mi van - Aureliónak lelkizett egy sort a nyugiban, hogy jaj, mi lesz, pedig már a kinti életet tervezte az idilli Kispesten bombatestű választottjával. Megszakad a szívünk. Dorka eközben elrángatta ágyát Zsolt fekhelye mellől, minket elhagyott a remény, már csak egy békülős szexben bízhatunk.