Undorodik a hústól Pikali Gerda

ebéd színésznő hús csótány vegetáriánus Pikali Gerda evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő egy kellemetlen találkozásnak köszönhetően örökre lemondott a húsevésről.

Pikali Gerda a Class Kultúra vendégeként mesélt Szani Rolandnak arról, hogy miért lett vegetáriánus. A színésznő egy kellemes ebéd közben egy nem kívánatos rondasággal találkozott.

Fotó: Hámori Zsófia - Origo
A magyar konyháért rajong az egész világhttp://www.life.hu/news/20140226-33-magyar-etel-amelyet-minden-kulfoldinek-meg-kell-kostolnia-a-buzzfeed-oldala-szerint.htmlEgy amerikai oldal összegyűjtötte azt a 33 magyar finomságot, amelyet mindenkinek meg kell kóstolnia.NewsOrigoElhunyt Paco de Lucíahttp://www.life.hu/news/20140226-paco-de-lucia-spanyol-flamencogitaros-67-eves-koraban-elhunyt.htmlA híres spanyol flamencogitáros szívinfarktust kapott. 67 éves volt.News--Gazdik és kedvenceik akkor és mosthttp://www.life.hu/news/20140225-gazdik-es-kedvenc-allataik-akkor-es-most-kepeken.htmlÚj őrület a világhálón: kedvencükkel fotózzák újra magukat a lelkes gazdik. Elbűvölő fotók.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.