Ismét egy furcsa hóbort, amelyben Berki Krisztián első szeretne lenni. A sportoló különleges szépészeti beavatkozáson esett át. Amíg a Life.hu szerkesztőségében a hajvasalás a menő, úgy tűnik, Berki a heréivel műveli ugyanezt a műveletet.

Újabb őrület! A pasik a heréjüket plasztikáztatják. Krisztián pedig a magyarok közül az első szeretne lenni, aki meghonosítja a herevasalást. A sportoló jelenleg Amerikában tartózkodik, ahol egy testépítő versenyen vesz részt. Előtte pedig felkereste orvosát, hogy zsírleszívással finomítsák teste vonalait. Döbbenetes módon azonban Berki nem állt meg ennyinél, hanem homlokplasztikán és egy intim beavatkozáson is átesett - írja a Bors

„Herevasalás?" – kérdezett rá a dokinál Berki, amikor szóba került a férfizacskó simítása, de miután meggyőződött róla, hogy az adott készülékkel ez is megoldható, szinte azonnal ledobta a gatyáját. „Csináljuk, én akarok lenni az első akkor az országban, akinek kivasalták a heréjét!" – adta ki az utasítást dr. Tizedesnek, aki elvégezte a szükséges beavatkozást.

„Ez a készülék az ultrahangos és rádiófrekvenciás hatást együtt tudja. Gyakorlatilag a bőr alatti izomrostokat zsugorítja úgy, hogy az apró sejteket, zsírsejteket szétrobbantja. Bőrfeszesítésre, nyirokpangásra is jó, a golyókban viszont nem okoz kárt. Viszont rendszeresen kell alkalmazni a kezelést" – mondta a lapnak dr. Tizedes György, aki Berki homlokfeltöltésével kapcsolatban is megdöbbentő dolgot árult el. „Egy, a hurkában, kolbászban szinte mindig előforduló baktériumot tartalmazó botoxszal töltöttük fel Krisztián homlokát. Az ideg-izom kapcsolatot bénítja, így nagyon jó a ráncokra, szarkalábakra" – magyarázta a doki.

„Egyáltalán nem éreztem semmit a vasalás során, de természetesen rendszeresen járok majd a kezelésekre. De már csak a versenyem után" – mondta Berki.