Több száz milliós ajánlatot kapott Claudia Schiffer

Vacsora Claudia Schiffer ajánlat arab herceg százmillió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyetlen vacsoráért milliókat fizetett volna egy arab herceg a modellnek. Claudia élete legfurcsább élményéről mesélt.

Majdnem 378 millió forintnak megfelelő összeget fizetett volna egy arab herceg Claudia Schiffernek csak azért, hogy a szupermodell egy estére az övé legyen. A német szépség nemrég árulta el modellkarrierje egyik legbizarrabb élményét.

Forrás: AFP/Valery Hache
Romantikus hangulatba ringató szettekhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140227-jono-blog-romantikus-hangulatba-ringato-szettek.htmlSzerintem kevés nőiesebb ruhaszett létezik, mint a ruha-kabát verzió. Egyrészről romantikus választás, mindamellett modern külsőt is kölcsönöz, ha feltűnő színeket kombinálunk.Hogyan legyek jó nőOrigoÍgy készül a tökéletes selfiehttp://www.life.hu/trend/20140225-igy-keszul-a-tokeletes-selfie-kantor-kata-fotos-tippjei.htmlSzívesen csatlakoznál a világsztárokhoz és a menő ismerőseidhez, akik úton-útfélen magukat fotózzák, a jól sikerült képeket pedig rendszeresen megosztják a közösségi oldalon? Készítsd el magadról a tökéletes selfie-t profi módon – eláruljuk, hogyan kezdj hozzá.Trend--Pamelát nem hatja meg Berki kivasalt heréjehttp://www.life.hu/bulvar/20140228-hodi-pamela-reakcioja-berki-krisztian-herevasalasa-utan.htmlHiába vasaltatta ki a heréit Berki Krisztián.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.