VV Ádám herevillantással debütált a játékban

here RTL 2 Való Világ 6 VV Ádám VV Aurelio VV Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heréktől hangos az internet. Még meg sem emésztettük Berki Krisztián herevasaltatásának hírét és látványát, máris VV Ádám lógó zacsijáról értekezhetünk.

Ha azt gondoltuk, hogy Aurelio helikopterezését már nem lehet überelni, tévedtünk. Az újonnan beköltöző Ádám már az első napon meggyőzött minket arról, hogy van, amivel még fel lehet dobni a VV-villa punnyadt hétköznapjait: tangába bújt és - szerinte - erotikus táncot lejtett a lányok (és fiúk) előtt.

Produkciójának célpontja Viki volt - a srác egyébként kijelentette, hogy a győzelem érdekében az egykori kézilabdás lánnyal is ágyba bújna. Viki a tangából kilógatott herék látványát így kommentálta: "lepergett előttem az életem", Aurelio - pont Aurelio, aki néhány hete szintén Viki arca előtt pörgette meg férfiasságát - pedig egyenesen gyökérnek nevezte az új lakót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.