VV Charlotte RTL 2 VV Zsolt VV Dorka ValóVilág 6 VV Ádám nyugiszoba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág 6 vasárnapi párbaja után VV Charlotte és VV Dorka eldönthették, melyikük él azzal a lehetőséggel, hogy a valakivel együtt alszik a nyugiszobában. Dorka passzolt, Charlotte pedig Ádámot hívta ki. Az éjszakai kaland a villalakókat találgatásra késztette, vajon történt-e valami a férfifaló és a már nagyon "fújatni" akaró favágó között. Egy állítás-egy tagadás.

A villa összes lakója szívesen belesett volna a nyugiszobába, hogy vajon mit csinál ott Charlotte és Ádám. A fiú bunkó magabiztossággal jelentette ki, hogy le nem feküdne ugyan a párbajra készülő lánnyal, de szívesen fújatná (őt is)... Nos, ez nem jött össze neki - legalábbis, amennyit láttunk, abból az derült ki -, pedig nagyon igyekezett, kapásból letolta a gatyáját. Charlotte-ot azonban ez nem nagyon izgatta: a pucér fiú alfelétől fél méterre halál nyugalomban majszolta a pizzáját. A már nem szomjas Ádám ezután Vikivel próbálkozott, ám mivel ott sem járt sikerrel, elaludt, Charlotte pedig bevonult a szaunába.

A favágó azonban másképp emlékszik az éjszakára, mégpedig így:

Kiss Ramóna megmutattahttp://www.life.hu/bulvar/20140303-kiss-ramona-az-rtl-klub-baratok-kozt-sorozatanak-szereploje-a-madach-szinhaz-beli-fellepese-elott.htmlMadách Színház-beli fellépése előtt lőtt egy selfie-t Kiss Ramóna. A Barátok közt színésznője egészen biztosan nem veszített ezzel sem rajongókat. Sőt. TV + BulvárOrigoElalélt Lilutól Istenes Bencehttp://www.life.hu/bulvar/20140303-az-rtl-2-valovilag6-parbajan-lilunak-istenes-bence-udvarolt.htmlCsodásan festett Lilu vasárnap este piros miniruhájában, ami mellett Istenes Bence sem ment el szó nélkül. TV + BulvárOrigoElkelne a pszichiáter a ValóVilág-villábahttp://www.life.hu/bulvar/20140303-az-rtl-2-valovilag6-vv-aurelioja-es-vv-zsofija-egymasnak-esett.htmlA ValóVilág 6 vasárnap esti párbajának felvezetéseként Aurelio és Zsófi cirkuszát láthattuk. Azt, hogy a félolasz fiú komoly mentális problémákkal küzd, eddig is tudtuk, ám az, hogy a lány mennyire méltó partnere ebben, az némiképpen meglepett minket. Az emlékezetes - a szintén gyenge idegzetű Iza nevével örökre összefonódott - "foltospulykasonka"-botrány után itt a nagy zsemlebalhé. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.