ruhaköltemény RTL 2 ValóVilág 6 Istenes Bence párbaj Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodásan festett Lilu vasárnap este piros miniruhájában, ami mellett Istenes Bence sem ment el szó nélkül.   

"Most vagy a legszebb, amióta ismerjük egymást" - üdvözölte Lilut Istenes Bence a ValóVilág stúdiójában. És valóban, a szőke műsorvezető igazán pazarul nézett ki a ValóVilág élő párbaján, amely Charlotte győzelmével végződött.

Forrás: Lilu/Facebook

A rend kedvéért Bence kicsit még kacérkodott is - ahogyan Lilut nevezi - az ő hercegnőjével, és burkoltan megjegyezte, még tovább is elmenne az udvarlásban, ha műsorvezetőtársának férje, Laci nem nézné a műsort.

Szexi francia szobalányként pózolt Rihannahttp://www.life.hu/trend/20140301-rihanna-enekesno-a-parizsi-divathet-dior-show-jan-szexi-francia-szobalanykent-pozolt.htmlKülönleges szettben állt a nyilvánosság elé a Párizsi Divathét Dior-showján Rihanna.TrendOrigoTrükkös frizurát készítettek Lilunakhttp://www.life.hu/trend/20140228-az-rtl-2-valovilag-6-musorvezetoje-lilu-a-facebookra-posztolta-frizurajat.htmlA műsorvezető előszeretettel oszt meg ezt-azt a Facebook-oldalán rajongóival. Ezúttal frizuráját mutatta meg a nagyérdeműnek.TrendOrigoSmink nélkül is bájos Scarlett Johanssonhttp://www.life.hu/trend/20140209-scarlett-johansson-szineszno-igy-nez-ki-smink-nelkul.htmlVan, aki még az utcára sem lép ki smink nélkül, más pedig szívesen vállalja festetlen arcát is. Scarlett Johansson az utóbbiak közé tartozik, ugyanis pőre arcát tárta követői elé Instagramján. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.