Matthew McConaughey Oscar-gála Oscar 2015 díjkiosztó gála mém Leonardo DiCaprio Oscar 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész idén sem vihette haza a várva-várt szobrocskát az Oscar-gáláról. Az internet viszont megőrült és beindult a mém-gépezet. Íme, a Life.hu kedvencei. 

Napok, sőt hetek óta arról cikkeznek, vajon 2014-ben elnyeri-e végre az Oscar-díjat Leonardo DiCaprio, amely egyesek szerint már régóta kijárna neki. A Leo-rajongók azonban most is csalódtak: a 86. Oscar-ceremóniáról is üres kézzel térhetett haza. Ez a csúnya Hollywood! A hír hallatán beindult a mém-gyár.

„Ne aggódj, Leo, legközelebb kapsz egy Oscart!" – nyugtatgatja filmbéli partnere, Matthew McConaughey. A jelenet a Wall Street farkasából lehet ismerős. A sors fintora, hogy épp ő happolta el előle a legjobb férfi főszereplőnek járó elismerést.

Forrás: --

Azt is megtudjuk, hol lenne a szobrocska helye, ha egyszer Leo megkaparintaná.

Forrás: --


Volt, aki tovább ment és egy rövid, de annál szórakoztatóbb videojátékot kreált arra, hogyan szerezz Oscart erővel.

Forrás: --


A Rómeó és Júlia egyik jelenét felhasználva is egy sokat sejtető mém született: Leo, alias Rómeó egyetlen szerelme, a kis Oscar-szobrocska után sír.

Forrás: --


Hiába álmodik azonban a filmes elismerésről, Oscar úr még szóba sem áll vele.

Forrás: --


Talán az az oka, hogy még Lindsay Lohan sem ismeri, ki az a Leonardo DiCaprio?!

Forrás: --


Végül pedig a Life.hu kedvence:

Forrás: --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.