Jóban Rosszban Gesztesi Károly Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra és újra intim közelségbe kerül egymáshoz Liptai Claudia és Gesztesi Károly. Nem először váltanak válásuk óta forró csókot - a kamerák előtt.

A szappanoperák kihagyhatatlan szereplője az a pár, amely újra és újra összejön. A TV2-n futó Jóban rosszban sorozat pikantériája, hogy két olyan szereplő fut rendszeresen egymás karjába, akik a magánéletben is szerelmesek voltak egymásba.

Forrás: TV2

Liptai Claudia (Alexa) és Gesztesi Károly (Füredi) ismét egy pár a sorozatban, aminek nemcsak a néző örül, hanem a producer is. "Az írók egy későbbi, nagyon meglepő történetet készítenek elő ezzel a fordulattal" - idézi Nagy Tamást a BorsOnline.

A lap megkérdezte Gesztesi Károlyt is a forgatásról, aki nagyon boldog, hogy újra együtt dolgozhat volt feleségével: "A gyerek kapcsán persze rendszeresen találkozunk, beszélgetünk, de jó ilyen profi partnerrel együtt dolgozni, mint ő" – magyarázta Gesztesi.

Állati frizurával Duettezik Liptaihttp://www.life.hu/trend/20140302-liptai-claudia-frizuraja-a-nagy-duett-adasaban.htmlSzokásához híven az élő show előtt nem sokkal mutatta meg magát Liptai Claudia a rajongóinak.Trend--Charlie angyalaként hódít Liptai Claudia A Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/trend/20140223-liptai-claudia-zold-ruhaja-a-nagy-duett-elo-adasaban.htmlLiptai Claudia ismét hozta a formáját A Nagy Duett élő adásában. Az év műsorvezetője zöld selyemfényű ruhával bizonyította, kevés nála dögösebb műsorvezető létezik jelenleg.Trend--Liptai Claudia lett az év műsorvezetőjehttp://www.life.hu/bulvar/20140221-a-magyar-televizios-ujsagirok-dijat-6-kategoriaban-iteltek-oda-liptai-claudia-lett-az-ev.htmlHat kategóriában ítélték oda a Magyar Televíziós Újságírók Díját, amelyet szórakoztató műsorok és műsorvezetőik díjazására hívtak életre szak- és hírmédiumok. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.