Kiszel Tündét követik Schoberték?

Forrás: Life.hu -
Rubint Réka Kiszel Tünde falinaptár Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, kedvet kaptak a naptárbizniszhez Schoberték is. A pár mesés környezetben fotózkodott, és a Facebookon meg is mutatták, mi készül. A hírre a közösségi oldalon Kiszel Tünde is reagált. 
Kiszel Tünde Forrás: Life.hu

"De ezek mit utánoznak téged, Tüncikém, ez a naptárbiznisz a tied, már nem tudnak ketten sem újat kitalálni? Te egyedül is egyéniség vagy."

"Ez így igaz, ez a te ötleted volt, most miért kell ezt koppintani, újat találjanak ki, másolni könnyű."

"Tündét bárki követheti, jelen esetben a naptárkészítésben, de figyelembe kell venni, hogy olyan híres és gyönyörű fotókkal ellátott naptárral aligha tudnak előrukkolni, mint Tünde."

"Tünde naptára az első és a legjobb. Csinosabb es aranyosabb hölgyet, mint Tünde úgysem találnak. De én is örülök, hogy követik Tündét a naptárkészítésben, hisz ezzel elismerik a munkáját."

"Tünde, ne aggódj! A naptárkészítés már úgyis a te nevedhez fűződik! Szerintem meg úgyse lesz belőle semmi!"

Pamela megtette az első lépésthttp://www.life.hu/bulvar/20140305-a-tv2-az-elet-show-ja-szereploje-hodi-pamela-berki-krisztian-nojevel-talalkozott.htmlAz élet show-ja kamerái előtt találkozik Pamela és az a nő, aki miatt elhagyta Berki Krisztiánt. Békülés vagy cicaharc várható? TV + BulvárOrigoVV Zsolt összeomlotthttp://www.life.hu/bulvar/20140305-az-rtl-2-valovilag-6-szereploje-vv-zsolt-vv-dorka-elvesztese-miatt-bankodik-parbajra-menne.htmlA legkevésbé Zsolt számított arra, hogy villabarátnője, Dorka marad kint a vasárnap esti párbajon. A beköltözésekor macsónak titulált fiú napok óta krokodil könnyeket hullat "élete szerelme" után. TV + BulvárOrigoElkelne a pszichiáter a ValóVilág-villábahttp://www.life.hu/bulvar/20140303-az-rtl-2-valovilag6-vv-aurelioja-es-vv-zsofija-egymasnak-esett.htmlA ValóVilág 6 vasárnap esti párbajának felvezetéseként Aurelio és Zsófi cirkuszát láthattuk. Azt, hogy a félolasz fiú komoly mentális problémákkal küzd, eddig is tudtuk, ám az, hogy a lány mennyire méltó partnere ebben, az némiképpen meglepett minket. Az emlékezetes - a szintén gyenge idegzetű Iza nevével örökre összefonódott - "foltospulykasonka"-botrány után itt a nagy zsemlebalhé. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.