Nézd meg Nicki Minajt zuhanyzás közben!

Forrás: Instagram/Nicki Minaj -
paróka Nicki Minaj meztelen smink nélkül zuhanyzás Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Se smink, se paróka, se ruha. A rapper az esti fürdéséről tudósított képmegosztó oldalán.

Nicki Minaj eddig sem csinált titkot abból, mi van a ruhája alatt. A rapper azonban most még messzebbre evezett a meztelenkedés tengerén: zuhanyzás közben tudósított magáról követőinek.

Forrás: Instagram/Nicki Minaj

Így nemcsak Nicki smink és paróka nélküli arcát láthatják a kíváncsiskodók, hanem néhány meztelen részletet is – persze csak azon a bizonyos finom ízlés határain belül. A Life.hu már csak arra lenne kíváncsi, ki volt még ott a fürdőszobában az énekesnővel, aki ezeket a pikáns képeket készítette róla.

Energiatakarékos tippek – így spórolj!http://www.life.hu/csalad/20140303-energiatakarekos-tippek-igy-sporolj.htmlSpórolni szeretnél, de nem tudod, hogyan? Az energiatakarékosság világnapja alkalmából (március 6.) összegyűjtöttünk néhány hasznos és pénztárcát is kímélő tippet, amivel energiát takaríthatsz meg az otthonodban.Család--5 kérdés a szépségről: Tatár Csillahttp://www.life.hu/trend/20140304-5-kerdes-a-szepsegrol-tatar-csilla.htmlCsilla a TV2 Mokkájában már akkor friss és üde, amikor mi még csak épphogy kikászálódtunk az ágyból. Nemrég a közösségi oldalán mutatta meg, hogy smink nélkül is csodásan néz ki. A Life.hu sorozatában ezúttal a műsorvezető mesél szépségtitkairól.TrendOrigoA természet szédítő hullámvasútjai - Gyönyörű vízesések a világ minden tájárólhttp://www.life.hu/lifeutazas/20140304-a-termeszet-szedito-hullamvasutjai-gyonyoru-vizesesek-a-vilag-minden-tajarol.htmlAz embereket időtlen idők óta lenyűgözik a természet gigantikus erői, és a bennszülöttek nem véletlenül nevezik a mélybe zúduló hatalmas víztömegeket „dübörgő víznek" vagy „ördög torkának". Napjainkban e mágikus természeti képződmények közül egyesek a Világörökség részét képezik, mások pedig legendás filmek díszletéül szolgáltak. A Life.hu toplistáján szereplő zuhatagok szépsége és karizmája téged is elkápráztat! Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.