Ismét kiverték a biztosítékot celebjeink

Forrás: Life.hu -
Sarka Kata Rubint Réka Kiszel Tünde Oscar 2014 Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten sem maradtunk bulvárhírek nélkül. Hétfő hajnalban még mindenki az Oscar-gáláról beszélt, ám a hollywoodi hírességekről szóló pletykák keddre átadták a helyüket a hazai celebekkel foglalkozó témáknak.

Alaposan felforgatta a ValóVilág 6 villáját Dorka kiesése. Párja, Zsolt összeomlott, és kijelentette, párbajozni szeretne. Nos, kint persze nem maradna, csak ahogy fogalmazott, szeretne megerősödni.

Forrás: RTL 2

Kiszel Tünde pedig úgy véli, Schoberték őt követik azzal, hogy naptárt készítenek. A rajongók a Facebookon harcolnak, sokan úgy vélik, Tünci ebben a műfajban úgyis verhetetlen.

Forrás: Life.hu

Természetesen nincsen hét Berki Krisztián nélkül sem. A celeb ezúttal szolgáltatásait bocsátotta áruba, potom 110 ezer forintért helyszínre is megy. Közben azért a magánélete szálait is megkavarta, s összehozta Pamelát titokzatos barátnőjével. Ahogy Berkiék, úgy Hajdúék is tartogatnak minden napra valamit, s ha nem ők, akkor a facebookozók tesznek róla, hogy felkavarodjon körülöttük a levegő.

Forrás: TV2

Tilla nem szégyellősködött a héten. A TV2 sztárja pikáns szexuális kalandjáról mesélt, méghozzá kamerák előtt. Kállay-Saunders András pedig sztárszerzőnknek, Szily Nórának mesélt A Dalról és az ominózus verekedős éjszakáról.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Ő lett a legszebb arcú celeb. Helyesebben fantáziaceleb, ugyanis ti raktátok össze őt ismert hazai sztárokból. Nézzétek csak!

Kiszel Tündét követik Schoberték?http://www.life.hu/bulvar/20140306-kiszel-tunde-szerint-rubint-reka-es-schobert-norbi-ot-koveti-a-naptarkeszitessel.htmlAhogy megírtuk, kedvet kaptak a naptárbizniszhez Schoberték is. A pár mesés környezetben fotózkodott, és a Facebookon meg is mutatták, mi készül. A hírre a közösségi oldalon Kiszel Tünde is reagált. TV + BulvárOrigoInterneten hirdeti magát Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/bulvar/20140306-berki-krisztian-es-hodi-pamela-szolgaltatasai-megrendelhetok-az-interneten.htmlA magát honlapján ügyeletes rosszfiúnak és sztárcelebnek nevező Berki Krisztián úgy döntött, áruba bocsájtja magát. Azt hittük, a herevasaltatás után már nem számíthatunk meglepetésre. Tévedtünk.TV + BulvárOrigoInterneten hirdeti magát Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/bulvar/20140306-berki-krisztian-es-hodi-pamela-szolgaltatasai-megrendelhetok-az-interneten.htmlA magát honlapján ügyeletes rosszfiúnak és sztárcelebnek nevező Berki Krisztián úgy döntött, áruba bocsájtja magát. Azt hittük, a herevasaltatás után már nem számíthatunk meglepetésre. Tévedtünk.TV + BulvárOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.