Áloméletet élnek Vajnáék

Forrás: RTL Klub -
Oscar-díj luxus házasság Moszkva Bora Bora Aspen producer Andy Vajna utazás Golden Globe-díj Leonardo DiCaprio Vajna Tímea Észak-Amerika pazar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár még csak bő fél éve házasok, mégis számtalan nagyértékű luxusutazás és pazar médiaesemény van Andy Vajna és felesége, Timi mögött. 

Vajna Timi állítja, nem számít a pénz és szerelemből van Andy Vajna oldalán. Az RTL Klub Fókusz című műsorában felsorolták a házaspár elmúlt fél évét. Eszerint házasságkötésük óta több mint 120 ezer kilométert utaztak, és a nyaralásokra 20 millió forintot költhettek. Ebben benne volt egy Bora Borán töltött nászút, egy moszkvai kiruccanás, síelés Aspenben, de voltak Észak-Amerikában a Golden Globe díjkiosztó gálán is.

Forrás: RTL Klub

„A sok bulvármegjelenéstől függetlenül próbálunk privát életet élni. A kormánybiztosi pozícióm miatt 9 hónapot itthon töltök. Amikor szabad időnk van, akkor elutazunk Los Angelesbe vagy nyáron nyaralni" – magyarázta Vajna.

A híres producer is tagja a 6000 fős amerikai filmakadémiának, amely az Oscart ítéli oda. Ő is szavazott a díjakra és bevallotta, idén a Gravitációra voksolt. Azt pedig, hogy Leonardo DiCaprio idén sem kapott Oscart, nem tartja tragikusnak.

„DiCaprio szerintem nagyon jó helyzetben van, fantasztikus színész, aki sokszor lett jelölve. Még fiatal gyerek és úgy gondolom, fog nyerni még Oscart" – ecsetelte Vajna.

Sarka Kata: „Attól félek, hogy Peti nem jön haza"http://www.life.hu/bulvar/20140307-sarka-kata-legnagyobb-felelme-az-hogy-ferje-hajdu-peter-egyszer-nem-jon-haza.htmlHajdú Péter felesége Majka új műsorában vallotta be, teljesen kiborult, amikor egyszer elvesztette férjét.TV + Bulvár--Dubajozni hívták VV Dávidothttp://www.life.hu/bulvar/20140303-dubajozni-hivtak-vv-davidot.htmlKülönleges ajánlatot kapott VV Dávid, miután 16 nap alatt befejezte pályafutását a villában.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huCsajos estét tartott a miniszterelnök lánya és feleségehttp://www.life.hu/bulvar/20140306-csajos-estet-tartott-orban-felesege-levai-aniko-es-lanya-orban-rahel.htmlEgyütt töltötte az estét Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó és a tavaly szeptemberben férjhez ment lánya, Ráhel. A két asszony szemmel láthatóan szoros viszonyt ápol egymással, annak ellenére, hogy Ráhel nemrég kirepült a családi fészekből. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.