Dél-Korea társkereső műsor öngyilkosság valóságshow trauma akasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felakasztotta magát egy népszerű dél-koreai televíziós realityshow egyik női szereplője. Holttestére a műsor helyszínéül szolgáló épület fürdőszobájában találtak rá – írja az MTI.

A rendőrség szerint a jelek arra utalnak, hogy a nő a hajszárító zsinórjával akasztotta fel magát. A dél-koreai sajtóban a párkereső műsor szereplőinek állítólagos érzelmi sanyargatásával és megalázásával kapcsolatos kérdések merültek fel. A műsor producere részvétét fejezte ki a játékos halála miatt, de tagadta, hogy a nő túl nagy nyomásnak lett volna kitéve.

A Jjak (Társ) című műsorban hét férfi és öt női játékos versenyez egymással randevúkért. A szereplők a Lovetown (Szerelemváros) nevű épületben laknak, amelynek a fürdőszobát kivéve minden helyiségét kamerákkal szerelték fel. A műsor arról híres, hogy előszeretettel teremt érzelmi feszültséget a játékosok között, akiknek például egyedül kell asztalhoz ülniük, ha randipartnereik elutasítják őket.

A hatóság szerint a 29 esztendős nő egy üzenetet hagyott hátra. Ebben azt írta, az élete tele volt traumával és véget akart vetni neki. Az eset után a valóságshow-t sugárzó SBS csatorna levette a műsorról a következő részt.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.