fürdőszoba izom takarítás stúdió házimunka Madonna Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mielőtt még a stúdióba indult volna, úgy döntött, végez egy kis házimunkát is – a fotó kedvéért.

Házimunka közben örökítette meg magát Madonna. Az énekesnő, aki a fürdőszobát vette kezelésbe a hétvégén, nem akármilyen szerelést öltött magára a jeles alkalomból: neccharisnyában, csipkekesztyűben és egy fejdísszel látott neki a piszkos munkának, mielőtt még a stúdió felé vette volna az irányt. Reméljük, a takarítófelszerelést nem a gardróbjában kezdte el keresgélni.

Forrás: Instagram/Madonna
A 7 leggyakoribb hiba, amit szülőként elkövethetünk – és el is követünkhttp://www.life.hu/csalad/20140304-a-7-leggyakoribb-hiba-amit-szulokent-elkovethetunk-es-el-is-kovetunk.htmlMinden gyerek más és más, mind külön személyiség, mindenkinek saját karaktere van. Ezt figyelembe véve kell kialakítanunk a saját nevelési módszereinket, hiszen minden gyerekhez más út vezet. Ám vannak olyan egyetemes buktatók, amiket szülőként gyakran elkövetünk. Íme, a leggyakoribbak.Család--Rubint Réka ünnepelhttp://www.life.hu/csalad/20140310-schobert-norbi-es-felesege-rubint-reka-kisfia-zalan-harom-eves-lett-a-buszke-anyuka-ebbol-az.htmlSchobert Norbi és felesége, Réka legkisebb gyermeke Zalán három éves lett. A boldog anyuka ebből az alkalomból közösségi oldalán ünnepelt. Család--Újabb műtétet tervez Angelina Joliehttp://www.life.hu/drlife/20140310-angelina-jolie-amerikai-szineszno-ujabb-mellmutetet-tervez.htmlKétoldali melleltávolítása után a teljes felépülés érdekében újabb operáció vár a 38 éves színésznőre.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.